CSG2賽事討論暨技術交流區 (72) CS2正式推出!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我把刀呀
唔好再跌啦好冇
有冇人
same here
留個tg/steam id一齊打?
睇kennys stream喺elo hell俾人搞到tilted
好橙
請教下 點解防守可以唔買頭 進攻要買?
分別係邊?
佢意思係Pistol之後贏左就買全甲
通常係
round 1 買半甲同人對槍對手槍
round 2 輸就save等round3 起槍打
round 2 贏就買全甲因為廢事比人手槍爆頭秒

overall買全甲半甲就係睇你怕唔怕比人一野爆頭, 例如你做ct對面揸ak, 你有冇全甲都係比人一槍爆頭既話就唔洗起全甲都得可以起半甲
但人地eco round可能拎手槍你就要起全甲

t既話就通常都起槍局就要起全甲, 因為m4無頭盔一粒爆, 有頭盔要兩粒
AK 係唔係都一槍爆頭,頭盔無用
除非對面eco , half buy
睇完g2都仲以為買哂啲stars就贏咩
因為對面T有錢的話 大機會都係出AK,有冇頭盔 都係會被一槍爆頭
solo 好好玩
plant 完c4 以為自己槍法好勁,次次都peek 死左

跟住有round ct mid as 同時 peek, 打死左一個隊友,我補槍殺左隻,跟住條友個箱後面camp 住,屌人唔報點
m0nesy+device?
等睇cs界psg
人工Double 係人都過去啦
通常d lineup吹咁勁都係等收皮
把AK-Head Shot價格會再升定跌 自用想入手
宇宙戰艦去到咩game都係收皮
C9呢家個lineup夠晒勁, 結果論係仲衰過改組前
而且device+m0nesy邊個起狙
sensitivity 係咪自動跟返csgo ?
G2 Anubis 0 rounds ct win
device狙 m0nesy打返步槍
屌你老味垃圾隊友斷線投降都要我重新打過排位,佢斷我撚控制到咩,垃圾g肥用屎忽諗野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞