CSG2賽事討論暨技術交流區 (72) CS2正式推出!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
如果唔係最頂果個
通常都平d
因為普通版可以向上合上去
好似普通m4 knight+9把垃圾有機會合到龍狙
但係紀念品m4 knight就係咁 冇得+9把垃圾合上去
巴打想問多句
點解Souvenir 個價會差咁遠?
但外觀明明一樣
多謝巴打指點
原來cs 有得合槍?
即係 1+9把廢槍 合過另一把槍?
會唔會出廢野
無得合上去
量產

fix左個幾個skin
subtick beta到而家都講左好耐
呢條又簡單又易明
https://youtu.be/CflQEYsaSlU?si=_aZNRpzYhWxxGuWz
10個粉色槍就可以合上紅色
5把 A收藏
5把 B收藏
就會50%出A 紅槍 50%出B紅槍

1把 m4 knight + 9把垃圾粉槍
就10%出龍狙 90%出垃圾

磨損度就拎10把槍入面最高最低之間random
outcome %唔係咁計
如果你A紅色outcome得一個
B紅色outcome有兩個
B既機率會係66.66%
A既機率會係33.33%
同埋磨損都唔係抽出嚟 係數學乘上去 in case無float cap
有冇2-6千既人玩優先一齊排
借問聲
A收藏同B收藏 咩意思?
collection
即係個skin個箱/種類唔同
系列,每個系列都會有唔同消費級,工業級,軍規級等唔同級別既武器,同級別武器10把先可以合1把再高一級武器
明白巴打你地意思
多謝你地
mj peek應該係cs暫時最撚好笑嘅bug
有冇人覺得呢幾日更新完 FPS 係咁Stutter之前beta 同公測頭果幾日都冇事
我都覺
https://m.youtube.com/watch?v=C1rcl2DebM0

笑撚死,有人整左Mj peek cfg可以一鍵變MJ

https://pastebin.com/zUKfBHKu

cfg係呢到,默認alt鍵變mj,想要其他制自己改

我估唔玩得好耐就會fix
新手問一下

啱啱抽中咗把刀,但睇落有D樣衰

有冇得賣返出去換真錢
唔係呀
佢係計你素材比例
假如你用一把knight + 9個垃圾 A收藏
A收藏有兩把紅槍 X同Y
咁你最後結果係 10%龍狙 45% X槍 45% Y槍

佢結果一定係按你素材比例 而唔係平分
如果以你呢個理論咁講
龍狙每次都有 33%出
龍狙就唔會咁貴了

CS2玩埋MJ peek meme一份
上buff睇下幾多人仔 跟返個float賣平十蚊
係 你啱 我都打錯機率
覆返你話5050出個系列係錯姐
雖然多咗新手係好事 不過可摸耳唔好成日拎住把ppb跳住咁出嚟掃射 你唔係玩緊apex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞