CSG2賽事討論暨技術交流區 (72) CS2正式推出!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我屌,5排排左成15分鐘都玩唔到
實名認證buff163要passport??
好似係
但你唔認證應該都可以sell野,係拎錢先要
唔好意思, 見到CS2岩岩出, 所以諗住玩下

想問下邊一個網站係最岩新手睇?
souvenir槍係咪即係有個souvenir名喺前面嗰啲槍?
如果我想買餘額係咪只要買任何一把掛到上去就算個價錢高好多都冇問題?
加隊友+
無玩好多年
想問依家比賽仲有無賭槍網可以賭skin?
cfu google下啲keyword都有架啦喎
HLTV下面堆廣告都好多
你係到問陰連登仔宣傳外圍線上賭博好咩
https://www.youtube.com/
search cs2 newbie
無打算賭亦都無打算陰大家有得罪講句唔好意思
因為岩岩追post見有比賽, 又記得好耐以前睇post好常見d巴打講買邊隊邊隊, 但呢到好似唔見有講, 以為無曬
btw 玩開tf2, 以前用開d trade dispenser執曬笠
一樣有 佢地唔係住香港 唔驚比人拉咪賭
facebook group都好多人收賭網coins(本人不建議)
以前有把awp lightning FN, 見到依家升咁多好心痛
少左好多map
應該係全世界都無rank所以由低rank升上去,我CSGO上大地球,CS2打完10場都係白銀牌啱啱贏多幾場先升上黃金1星
死鬥mode多bot到癲
又全部人都射得出嚟未睇清楚就死亡

原來今日 大規模 封AC
但係如果要買啲貼紙貼落去嘅話咪好貴
假設我買10000蚊我要買幾多張sticker?
vac live is a joke
想問下可唔可以開個大陸支付寶再用香港支付寶匯款過去之後充值buff?
大陸支付寶洗唔洗實名個D
唔該晒

咁正常係咪都要比左百幾蚊先打?我見啲人話比左百幾蚊先有得防外掛同升角色level?

升角色level純粹係可以解鎖唔同既skin咁?

唔好意思,對上一隻槍已經係舊版COD MW2,所以好多野都唔太清楚
比猩錢會同啲比猩錢既玩家優先排
肯比錢常小啲掛
明白明白

練下先再睇下課唔課金

原來CS有咁多野要練,真係唔玩都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞