CSG2賽事討論暨技術交流區 (72) CS2正式推出!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
cls, 玩頭2局羸緊,突然有個隊友話唔玩喇, 跟住掛機
你係依到搵隊友啦,襯大家未出分
笑死,ddoc inferno gold nova 2
https://www.youtube.com/watch?v=fQ-_HS6xphQ
我 10700分 自認top 10% 唔雷 有冇人組隊?
咁高 好勤力打?
其實都鍾意solo 多啲,我唔開咪應該冇人想同我組

btw 尋日嗰場最後都贏左 40殺, 另一個隊友都廿幾殺,有佢幫手唔洗下下要retake
其實唔洗好勁
識玩殺少少識聽人報同講info已經好開心
應該開頭個分高

我一開始7xxx, 打左廿零場9千尾
夠real, 好多有瀕死經驗既病人都話會靈魂出竅見到自己
king crimson
呢個好撚癲
我想問之前doppler phase 2變到pink gem咁fix左?
琴晚見phase 2個價正常返
懶懶行咁打 打左12場就出左依個分,win rate 83%

場場都頭一頭二
我CGGO 上過GE,之後跌番落黎細鷹,唔知影唔影響到CS2

Btw,分依樣野唔重要低分唔代表差,只係CS2啲分數 亂咁黎
邊有正常返只係平返少少
shroud 都係10xxx, 但我steam friend 13xxx 就知個分一定亂嚟
之前升到貴其實phase千幾喎
咁我咪好勁,beta 時同佢玩過一場,我係對面隊,贏左
而家覺得ak同deagle最易用
想知佢會唔會改返頭個hitbox, 明明100%唔中都爆頭殺人

"What you see, is what you get"
用a1 a4就食撚左屎
a1打遠還好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞