CSG2賽事討論暨技術交流區 (72) CS2正式推出!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
佢彈道而家已經好過beta好多啦其實
而家其實似一隻畫面好左既csgo
打官方mm* 打錯字
同埋可以拎exp 升rank會有weekly drop
拎箱同拎skin 好運有朋友試過以前drop到龍狙
拎d箱去賣好快回到本
粉紅
新map無半年後唔洗諗
電競個啲都未整完
開黑邊粗outline 包你睇到
成日睇唔慣條血同彈量
好用?share個rgb黎抄下
有冇位會睇唔到個crosshair
綠色冇outline宜家一望啲光既位真係會睇唔到個crosshair
所以如果想打rank同拎skin就一定要買左prime先?
用真錢買賣架?

個帳升lv唔係解鎖內容 唔係加強能力
只係獎勵你skin同箱比錢你咁解
你有幾百個箱咪拎去buff(大陸skin trade網)到賣
賣完有千零蚊咪賣餘額比人兌現返
1.6到依家都係用緊紅色
可以試下
CSGO-tMxNy-NkfK2-p8RCY-TAyXC-YjEVF
用慣咪好用
明白哂,唔該你

咁返去練下再睇下點好似好複雜咁
新手直接玩就很,啲觀念慢慢嚟,我9年前係睇warowl啲片
新手直接玩就,啲觀念慢慢嚟,我9年前係睇warowl啲片
因為琴晚down完,打電腦個時連點出裝都唔識

不過你講得岩,打多啲熟習左啲地圖先

可能呢幾日都係煲下the dust再睇下之後點
建議輕鬆玩一陣, 想勁d先開始煲youtube睇點喵點行依啲基本野
無玩開 玩得多 個觀念係無就無, 要靠人教(youtube)
基本上手槍都係買甲,贏左就買埋頭盔 + 衝鋒槍,輸左就睇隊友買唔買,買就一齊,之後夠錢就步槍+甲,做防守唔夠錢唔買頭盔都得,進攻就要買

地圖依啲玩得多就熟,你自己開圖睇都得,不過冇敵人,你真係玩果陣就唔知啲人企咩位
你地jumpthrow點set的
依家用緊exec command好撚麻煩
有冇人覺得個手感好近1.6
同csgo唔同
set autoexec
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞