CSG2賽事討論暨技術交流區 (72) CS2正式推出!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
琴日update完多左mj peek
多謝valve爸爸
csgo感覺實在d, cs2好虛個感覺
信buff valve會fix的
話說啲人話以家awp flick易咗,有無人都咁覺得?

利申: 覺得好似不大分別,csgo flick中嘅cs2都係唔中
有冇人知,狙擊槍一zoom就lag,可以點fix
呢個問題一定要fix
之前csgo 既flick係基本上100%有效
點lag法?FPS drop到好低?有無試過reinstall cs2?
應該唔係fps drop, 係lag
但zoom順佢再zoom又冇事
但呢樣野有少少tricky

如果我冇理解錯既話,理論上宜家個容錯空間細左?

以前㩒完個crosshair先到個人都會中到,宜家click嗰下要exactly crosshair喺個人身上

即係以前啲flick可能好多下㩒mouse個刻個crosshair都未到個人度但因為tick與tick之間距離所以照reg中?
痴撚線,癲鳩過csgo
越嚟越有cso嘅feel,幾時有埋加速?
太多新手,都唔知應唔應該開心
但佢地唔fix 紅藍綠寶喎
Sub tick
陀螺轉
subtick同tickrate搞到動畫同實際唔同步 無得build 肌肉記憶同反應
有排搞
應該理解正確
加速CSGO早期都有 一完cooldown時間就兩秒清場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞