NFT市場真的死了!!!!!研究指出「95%收藏」已毫無價值

347 回覆
329 Like 4 Dislike
2014 esport個啲就係

有啲唔係drop pool入面都仲有成幾十到百萬個cases
@肥_仔 商業宣傳☝🏻
之前好多人買,真係戇撚鳩嗰班友
Sunny哥哥&Creamy姐姐
好大機會係出ea exam紀錄片
師兄持有咁多張
連狗好公道
用左咪盞比人笑問跌左幾多
有資源搞綜藝(幾集今際之國)
有資源搞校花校草👉搵到阿康👉許腎拍DSE紀錄片
利申:非NFT持有人,非試當真會員
屌,算唔算係史上最低成本嘅龐氏騙局
日新元宇宙有冇下文😂
冇牌/限出/一堆苦主group嘅scammer都有可比性?
連仔都話自己賣咗有賺
你本身就冇買
仲要係喺佢個壇度留言
人地在情在理都有權嗌你收嗲
所以sunny係抵俾人批鬥
咁又唔係
佢有數位資產比你
有得驗證擁有權
只係值1$ 定1000000$
就由market決定

就好似股票option
到期唔行駛 價值都會歸零
但唔會話佢係龐氏架嘛

只要件貨係真實存在 可驗證
你理得paper gold 定 nft 定btc
都唔係龐氏
上面講NFT係scam無價值
然後你就講試當真用呃返黎既錢回饋畀你地觀眾算係咁樣啦

你咁講試當真洗鬼賣NFT咩
搵sponsors同觀眾donate未得囉
其實同會員制同入會費有咩分別
應該可以左手交右手做高個價割韮菜
NFT同online game啲武器有咩分別?
有呀 已經去咗元字宙 影都無埋
可以話冇分別 試當真就係呢個方式
佢用nft就唔洗再額外自己develop 一個平台出黎做會員福利 靠好多人所謂果張jpg就係個1會員證+number
電影優先場 舞台劇 實體活動抽飛全部都經哂opensea做
睇你對數位資產既定義啦
你買個token咁係你係買緊數位資產
千祈唔好覺得自己買緊幅arts

你買個token有咩用,其實無用
咁你買左個token無用點算,未吹到佢天花龍鳳
再賤d未左手交右手制造交易流量然後搵人接手你個熱蕃薯
甩左手就唔關你事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞