NFT市場真的死了!!!!!研究指出「95%收藏」已毫無價值

347 回覆
329 Like 4 Dislike
想問下套電影係邊?
原來連狗都幾公道

Btw, 你幾時出NFT,好過買lihkg plus
呢個世界就係咁矛盾

但都樂見香港做到一個真係有成績嘅NFT,而唔係好似周圍講呃錢走佬嘅project

只係大眾眼球見唔到
最簡單既理解方式
你當佢你一張賣得既 VIP卡
憑卡可以參與相關 project / Event
而尼張VIP卡你用唔著就可以選擇賣左佢
全部都係呃飯食
你有無玩過CSGO
個Project 仲RUN緊 好多野都陸續進行緊 所謂“找緊數” 只係未到電影呢PART啫
你竟然攞D飛去賣
咁你有無出賣手joke?
明,以家淨返8-9個月左右,拍個電影其實30日乜都得
另存新檔左了
9成NFT都係冇platform去使用既垃圾
依家比人玩臭晒NFT
一般人直接當所有NFT係垃圾都唔出奇

希望之後班友唔好玩臭埋AI
補充一下,我都持有佢哋NFT,佢哋畀到嘅福利已經超額完成好多,比第一日嘅roadmap 做突哂

就算最後,拍唔到電影,本身都已經物超所值算係咁了
果時仲有班傻閪分析啲圖睇下邊個有潛力啲
咩得幾隻公仔有戴眼鏡 隻手又特別拎住啲咩 乜乜乜
鬱金香狂熱
用下腦都知啦
Cap 圖可以得到既野可以有條撚價值咩
睇嚟閣下先係無用腦嗰位
利申 有額外福利就另計,當係買個會藉,咁就完全無問題,但係單單得張圖就真係傻閪
你最撚醒啦
你d nft 賺左幾多啊
NFT技術本身唔係呃人嘅。但全部NFT項目唔係抄作炒就gimmick

仲有好多虛假陳述,咩獨中無二,限量,去中心

行內做blockchain嘅人都心只肚明

當個market 9成都係scam
仲有咩好講

錢係你既,你覺得咩係有價值既咪買咩
中意投機咪玩下
理財遊戲
不論個樣抑或過氣嘅程度都好似689
公道伯
人類一日未入到刀劍神域,所有nft都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞