NFT市場真的死了!!!!!研究指出「95%收藏」已毫無價值

347 回覆
329 Like 4 Dislike
on9,係幾多人keep住用,csgo有成150萬穩定玩家
法奧賺幾多啊 又是非fans啊屌你老母
蘇富比收佣
錢已袋理撚得你
唔係出左CSGO 2咩?
咁舊個CSGO 1 SKIN仲用到?
我淨係想知邊間公司擁有最多價值猿人同買點入以前好值錢既野
算唔算龐氏騙局的一種?
如果你話可以做到每次copy&paste或screen cap,個版權持有人都有錢收就值錢喇
2用到1 d skin
membership 係make sense 但全部唔係大機構或者影響力高嘅搞冇用
NIGO: The future is in the past
gen 唔同layer 跟住randomiser
一張垃圾jpg圖
咪即係care囉
巨商賣錢 彩虹賣裝換港紙
真NFT
巨商賣錢 彩虹賣裝換港紙
真NFT
結果就人人用blackman skin,因為平
就好似以前打機你買正版咁
係呀你幾百蚊買返黎
同老翻個分別就係個盒,隻印得靚d嘅碟同埋說明書
賣老翻都話有人拉,不過玩老翻就唔會有嘅
到左幾年趣你隻ready player one 過左氣
你個nft skinjl唔會值錢得去邊,大家甚至忘記左呢隻game

講到尾咪又係online game錢/skin嘅概念
只係online game有營運去管
nft聲稱去中心冇人管
咁啫

但係online game有營運管,佢地可以去ban9晒d 用blackman skin嘅人,咁就得你一個可以用batman skin巧威威
nft 嘅話人地整個blackman skin,外觀用落同你個batman100%一樣,就係個id唔同名唔同(即係我上面講老翻同正版嘅分別咁)
又唔會有人ban
咁其實咪仲on9過online game
反而想知佢話1%NFT先有價值,係咩嘢
咁你買未?
咁樣收錢就唔會有人傳播開去,唔會值到錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞