NFT市場真的死了!!!!!研究指出「95%收藏」已毫無價值

347 回覆
329 Like 4 Dislike
分開劃唔同既部件,寫program隨意生成組合,用python幾秒可以gen一萬張nft
NFT個班傻閪真係好ON9
澳洲程序員開發NFT Bay網站:輕輕鬆鬆免費下載盜版NFT !
https://lih.kg/2778982

入面班幣膠笑撚死
咁即係2年內開拍?即係下年幾月?
啲水魚話係“鍛造”出黎
其實有冇啲唔係呃錢nft project, 而又真係成功?
一野“鍛造”幾億個出黎
其實不嬲成功
收錢個個
呢度啲試當膠惡過黑社會,明明佢哋自己話NFT 係用嚟拍電影,到以家乜聲氣都無,都仲可以話返我轉頭

連仔都撐試當真,咁注定所有質疑聲音都會被滅
Check到了
下年5月夠2年
到時你可以推返呢個post屌佢呢隻NFT呃人了
算啦,我本身都唔係想討論咩呃唔呃人,只係問套電影幾時有姐,呢度啲人on99,又唔係答幾時,是𨶙但喇

最on9就係連仔,自己暗中撐試當真
nft班傻西簡直比bitcoin on9一萬倍
試當膠,你哋咁撐游狗,以家有人中性咁問幾時有電影,你哋淨係識9up 一大堆野,自己反思下咁樣岩唔岩喇

我想拎負皮,比多啲我喇,唔該
除咗試當真,試當真做得好好,全宇宙首屈一指,如果做唔晒承諾都應該收貨

呢個留言應該有好多好皮
唔通話俾人聽 自己係傻仔咩
點解佢唔可以咁諗?
幾時剝奪咗個自由思想
村上花都仲值幾千蚊hkd既
呢堆馬嬲頭依家值幾多錢 之前好似炒到成百萬
玩番楓之谷算啦 點裝個價一向好穩定
好多野都比NFT完善

NFT are TRASH
Make Online Game Great Again!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞