|Switch/3DS討論|Overcooked|DQ11|Splatoon2|MHXX|(54)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
好耐無見....
今朝終於出左機 想問下有咩mon貼推介

今晚離聚吧

追下po先法國今日有聚
今晚有第二d野搞 黎唔到鳥
下次先
有d 鋪頭開始post mhxx 同捆個盒 究竟有冇行貨
好耐無見....

我用緊HORI 9H

淘寶

咩淘寶, 正版$158蚊架
好耐無見....

今晚離聚吧

追下po先法國今日有聚
今晚有第二d野搞 黎唔到鳥
下次先

人唔到禮到都ok
好耐無見....

我用緊HORI 9H

淘寶

比埋官網你
http://www.hori.jp/products/nsw/k_film/
chok coov升級有體感 有無試用分享
好耐無見....

我用緊HORI 9H

淘寶

比埋官網你
http://www.hori.jp/products/nsw/k_film/

睇下有無街鋪有先 自己貼mon d手勢好廢
mhxx試玩你地覺得點

玩唔慣mh嘅系統同風格

岩岩玩左鋪武士太刀同勇氣太刀
唔知點解D操作好似無3DS咁流暢 定係又暗改左
mhxx試玩你地覺得點

玩唔慣mh嘅系統同風格

應該就同3ds一樣 移植作黎咋嗎 唔係咩?
mhxx試玩你地覺得點

玩唔慣mh嘅系統同風格

應該就同3ds一樣 移植作黎咋嗎 唔係咩?

有少少delay feel 唔識形容
PS4手制個體感終於有用 用係switch

升左 幾正 又有震
好耐無見....

我用緊HORI 9H

淘寶

比埋官網你

講緊我用緊淘寶呀 衝出黎

升左 幾正 又有震

splatoon set -5都ok準 不過我自己未慣用體感

咁快有埋game
係wo 如果贏左咪早人5日拎機

要上淘寶買轉插?

要上淘寶買轉插?

yes 外國有隻叫brook 好似貴好多

要上淘寶買轉插?

有無邊隻轉插推介
同埋d轉插究竟乜原理

要上淘寶買轉插?

有無邊隻轉插推介
同埋d轉插究竟乜原理

我用coov 佢而家更新左 其實係扮pro制

但係打splatoon 震到on9
隻岩狗狗會唔會有黎明的樣子
有黃昏無理由無黎明架

咁快有埋game

有圖唔代表係行, 可以係水貨
25定26樓話
25定26樓話

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞