|Switch/3DS討論|Overcooked|DQ11|Splatoon2|MHXX|(54)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
可能我一直用近戰,個操作好快上手左
如無意外一定買
買pro制囉手感一流
玩開psp係度屌3ds 操控
玩開3ds又屌switch 操控

玩開switch再三屌PS4操控

唔係屌既 唔慣姐

唔慣都唔得
不過揀道具果度好似唔慢左咁
同真係好唔慣
去Option果度將操作Type轉做Type 3, 就可以用埋十字制轉視角
但出狩技會變左ZL+X/B/A
有冇操作說明表
會唔會出英文
完全唔知做緊乜

唔會
去Option果度將操作Type轉做Type 3, 就可以用埋十字制轉視角

正 我插ps4制可以用返C字手
用po手制 做唔做到ps4效果
用po手制 做唔做到ps4效果

唔明

其實有右菇仲駛乜用C字手
唔夠時間殺最尾果條天彗龍
25分鐘唔夠時間,平時50一定夠
有冇人殺到佢?
用大電視打 視覺一流
玩慣咗zelda覺得斬擊好唔流暢⋯
用大電視打 視覺一流

你確定?

唔識講 用右菇好煩
畫面真係一般 叫做不過不失

唔識講 用右菇好煩

你用射擊你就明
你要同一隻手指做曬描同射擊
用大電視打 視覺一流

你確定?

係ps4版未出之前過下癮都好 由於我XX已經無玩 當新野 感受下都唔錯 純粹個人意見 始終感覺好主觀

唔識講 用右菇好煩

你用射擊你就明
你要同一隻手指做曬描同射擊

將操作Type轉做Type 3
十字制可以用黎轉視角+瞄準
即係同3DS一樣
隻 demo得面連?
隻demo真係倒米
想問下宜家arms係咪無咩人玩
同埋買機check機個陣有咩地方要注意

係百記訂左機等做機主
USUM 早期購入特典
畫質都算數
一玩完splatoon 轉去玩mhxx 真係頂唔順
60 / 30 FPS 實在太明顯
畫質都算數
一玩完splatoon 轉去玩mhxx 真係頂唔順
60 / 30 FPS 實在太明顯

定係demo先係咁呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞