|Switch/3DS討論|Overcooked|DQ11|Splatoon2|MHXX|(54)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

次次5點幾就坐滿晒
利申好窮,demo又垃圾,又冇尿袋,唔知亂唔亂入

過離同我打PAD

冇石,得300體打得幾多場

想打下隻バルファルク 照過離啦

D野食仲係90幾蚊

好似係
課少D金啦

橙阿,黎囉
帶埋隻gv黎

有無人玩緊snack world ,求帶

我想買但冇朋友玩
想問下 而加pro掣 仲有冇上掣問題
有冇人玩過

Splat Wars by Codebell, LLC
https://appsto.re/hk/KEUW_.i

人脫我又脫系列
(幫出煙post)

聽講神主同sony簽咗紙
東方嘅同人console只可以出係PS上面
如果唔係就可以係NS上面玩人形劇(pm同人)

好似一直以黎話有問題既「個案」都唔多

就算有問題都可以用鏍絲批+膠紙 解決
手制r鍵有啲鬆 有冇人一樣?係咪可以去港任換?

一直巴你仲未執開post temp

有排都未爆post啦

維修要錢?

有排都未爆post啦

維修要錢?

打左上港任 講左r鍵有問題 佢已經問係咪紅色個邊 所以我諗都有其他人有問題 約左時間 不過唔記得問係維修定換過部 同埋洗唔洗錢 有冇巴打答到我?
http://nintendoeverything.com/lawsuit-filed-against-nintendo-over-switchs-detachable-controllers/
Switch俾人告抄襲

(抵死)

扮中立冇意思,做埋出面
http://nintendoeverything.com/lawsuit-filed-against-nintendo-over-switchs-detachable-controllers/
Switch俾人告抄襲

(抵死)

扮中立冇意思,做埋出面

佢扮咗咁耐應該覺得好攰
Switch俾人告抄襲

on9 成咁
仲衰過 patent troll
我覺得應該告唔入

人脫我又脫系列
(幫出煙post)

聽講神主同sony簽咗紙
東方嘅同人console只可以出係PS上面
如果唔係就可以係NS上面玩人形劇(pm同人)

所以我覺得falcom係有機會
遲啲出FIFA18會唔會好似當年PSV版咁單機冇得上網打

維修要錢?

打左上港任 講左r鍵有問題 佢已經問係咪紅色個邊 所以我諗都有其他人有問題 約左時間 不過唔記得問係維修定換過部 同埋洗唔洗錢 有冇巴打答到我?

因為正常紅藍機係左藍右紅姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞