|Switch/3DS討論|Overcooked|DQ11|Splatoon2|MHXX|(54)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Facebook邊度有得睇班傻仔唔識打機嘅言論?

https://www.facebook.com/groups/switchhk/?fref=nf

呢個花生group嚟,入去食花生就可以

有冇得睇血量
mk8d update
mk8d update

有咩新野
mk8d update

有咩新野

stability

https://www.facebook.com/groups/switchhk/?fref=nf

有冇得睇血量

mhw 都有人話以為ps4 d動作會無咁生硬 好失望
mk8d update

有咩新野

stability

咩黎

架車行得無咁震
Mhxx demo 要點連 加好友?

用隨意門上你朋友屋企玩

有冇得睇血量

mhw 都有人話以為ps4 d動作會無咁生硬 好失望

叫班傻仔玩雙刀
有冇人係有玩開3DS版MHXX 諗住重玩Switch版 ?

我有玩MHX所以今次當新game upgrade本身3DS MH XX無諗住特登又買

之前MHX 玩左好耐,不過部機放左
而家當新GAME磨時間一流,又可以坐係屋企用大MON玩爽YY

面連

面連

再問對方可唔可以做你好朋友

又打飛機

又打飛機

WiiU 有咁多架咩
我發覺右邊個mon凸起左
唔識點做 有無巴打可以教下

撳返落去

幾乎部部機都會咁,一係淘寶翹屏膠水套裝自己搞
ニンテンドー3DS『スナックワールド トレジャラーズ』本日8月10日発売!

玩緊好撚爽

撳返落去

我冇事
ニンテンドー3DS『スナックワールド トレジャラーズ』本日8月10日発売!

玩緊好撚爽

唔識日文係咪唔洗玩
其實邊間Aeon 多game d
信用卡換左成千銀aeon現金劵
拎黎買game 好似唔錯

撳返落去

我冇事

幾乎啫,佢右MON 膠水少過左邊好多,CPU都係右邊, 老任啲硬件野張就下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞