|Switch/3DS討論|Overcooked|DQ11|Splatoon2|MHXX|(54)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
SWITCH喜歡星之卡比同MARIO賽車..其他無感..
前者仲未出.....
如果係比較喜歡玩得意GAME..
應唔應該買SWITCH

而家走返去買WII會唔會好傻仔..同埋唔知絕版未

一定係買switch
玩住mk慢慢等
老任大部分game都好得意

Splatoon 唔得意咩
買switch 啦
明年仲有Yoshi,
遲早出動物之森,
http://nintendoeverything.com/lawsuit-filed-against-nintendo-over-switchs-detachable-controllers/
Switch俾人告抄襲

(抵死)

扮中立冇意思,做埋出面

佢扮咗咁耐應該覺得好攰

你打抵死兩個字就會search到個post

block 左個gay佬睇唔到添
想問係咪無得由一部機既save轉去第二部機

人脫我又脫系列
(幫出煙post)

聽講神主同sony簽咗紙
東方嘅同人console只可以出係PS上面
如果唔係就可以係NS上面玩人形劇(pm同人)

所以我覺得falcom係有機會

呢隻東方我c92見到
特登問個staff幾時會出switch版
佢話會出但未firm到幾時
睇gameplay特效普通
始終東方都算係同人野
應該唔會太貴
日shop買左炸彈人
日shop買左炸彈人

幾錢
日shop買左炸彈人

幾錢

計返好似$268HKD
貴過2手實體少少都ok 計返車錢 交收時間都要啦
係冇得賣返走 不過呢d都應該唔會賣 擺係度看門口

我有冇OLD NEW到 一直想玩呢個系列好耐

竟然有switch

竟然有switch

會玩
不過預咗冇中文
應該

竟然有switch

會玩
不過預咗冇中文
應該

作為任豚識日文是常識吧 利申識
見炸彈人做特價down左黎玩
但係點解用pro制禁冇反應
8月24日 One Piece 無限世界:赤紅豪華版
隻game原來係舊嘢 咁咪冇最新果啲篇章打
對手制個home制壞咗 要好大力先按到 唔知保唔保養到 買咗兩個幾月咋

香港59一set
前者仲未出.....
應唔應該買SWITCH

lego算唔算得意?
同埋卡比下年出啦我都等緊
遲啲出FIFA18會唔會好似當年PSV版咁單機冇得上網打
日shop買左炸彈人

幾錢

計返好似$268HKD

抵玩唔洗換帶咁煩
前者仲未出.....
應唔應該買SWITCH

一定係買switch
玩住mk慢慢等
老任大部分game都好得意

Splatoon 唔得意咩
買switch 啦
明年仲有Yoshi,
遲早出動物之森,

最憎魷魚
成日潛落我d牙縫
勁難整返出黎

我都唔玩柒彈,暫時玩緊炸彈人同孖車only,想玩既game全部未出

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞