|Switch/3DS討論|Overcooked|DQ11|Splatoon2|MHXX|(54)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
I Love Apple
睇黎會正常大賣多個月,如果mhxx既bundle同splatoon bundle咁上下多既話
Btw,唔係有mhxx bundle既話我諗今次mhxx真係大爆死到10萬都無

希望Fans唔好屌我 我未玩過mh
今次第一次玩就係demo
暫時真係覺得Zelda仲好玩
睇黎會正常大賣多個月,如果mhxx既bundle同splatoon bundle咁上下多既話
Btw,唔係有mhxx bundle既話我諗今次mhxx真係大爆死到10萬都無

希望Fans唔好屌我 我未玩過mh
今次第一次玩就係demo
暫時真係覺得Zelda仲好玩

新任豚表示同女友一齊玩左demo一陣就一齊放棄
Zelda正好多,不過自從買左splatoon2之後都成個禮拜無玩zelda啦
想買超音鼠
超音鼠邊區買平

為左舒舒服服坐梳化玩可以去到幾盡
超音鼠邊區買平

日版
我買左美, 差廿蚊
尋晚急住玩我廢事check 有無得轉language

gatekeeper
超音鼠邊區買平

日版
我買左美, 差廿蚊

超音鼠邊區買平

日版
我買左美, 差廿蚊

超音鼠用knuckle原來會玩唔同關卡
咁快又爆POST
早排我仲問點解the evil within冇減價
而家即刻有
sony係咪有mon post
#iloveps #索尼是神
我明明齊晒 PS1,2,3,4,P,V
PS2仲有玩緊
就係冇xbox
係MS既人就負皮啦
ok
點解夜晚會咁悶

睇火影
http://live.sk-knower.com/user/chicktv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞