|Switch/3DS討論|Overcooked|DQ11|Splatoon2|MHXX|(54)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
又話呢幾有會有新game Release
去左邊
炸彈人個主線咁短既
btw
炸彈人同nba都係Unity

點解NBA咁撚廢
炸彈人個主線咁短既

咁快爆咗
炸彈人個主線咁短既

咁快爆咗

唔計星數 就咁過關 一日都唔洗就玩完 快到影都冇
炸彈人個主線咁短既

咁快爆咗

代代都係頂盡4個鐘爆機
想問下而家d save係跟機定跟卡?部機壞左係咪會無哂save,好似唔見有cloud
炸彈人個主線咁短既

咁快爆咗

代代都係頂盡4個鐘爆機

想問下而家d save係跟機定跟卡?部機壞左係咪會無哂save,好似唔見有cloud

係唔係聽日有sonic mania?
部機放左係到機日冇哂電
充左半個鐘都未開到機...
係唔係壞左?
部機放左係到機日冇哂電
係唔係壞左?

hang 咗機咋?
有無人知 如果唔用dock output 去電視
用條線去output 既話個條叫咩線?
我fd 話有但唔知叫咩名 好似係type-c 轉hdmi

個dock 有加密晶片
一般type c 轉hdmi 用唔到

個dock 有加密晶片

姐係無用?
係唔係聽日有sonic mania?

有偷跑未

個dock 有加密晶片

姐係無用?

早幾頁有人po左個coov 的轉接
好似$120就有

老任回應左你班邪教教徙未

個dock 有加密晶片

姐係無用?

早幾頁有人po左個coov 的轉接
好似$120就有

check check 先 thanks
部機放左係到機日冇哂電
係唔係壞左?

hang 咗機咋?

要禁實power 12秒,熄左佢再叉半個鐘先開到...
https://www.inside-games.jp/article/2017/08/14/109134.html
スイッチ/PS4/Vita『リディー&スールのアトリエ ~不思議な絵画の錬金術士~』詳報が到着!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞