|Switch/3DS討論|Overcooked|DQ11|Splatoon2|MHXX|(54)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
根據某唔係打手既分析,Splatoon2得返幾日就無人玩架啦,任豚快啲趁早離場啦

真正fans 應該而家開始入手二手

我決定以後PS既game同機都會買二手以証明我係真正fans
根據某唔係打手既分析,Splatoon2得返幾日就無人玩架啦,任豚快啲趁早離場啦

其實我覺得sp2好玩過mhxx

其實我覺得sp2好玩過mhxx

Sp2玩落有時會好無目標
如果唔鍾意練技術嘅人會唔知玩黎做乜,升Rank 只係被更勁嘅人虐
Mh好在可以keep住farm, 對casual向玩家黎講有目標好重要
頭先去黃金睇,幾乎全部鋪都冇價錢

頭先去黃金睇,幾乎全部鋪都冇價錢

黃金

抽獎中左,放350
有意tg
新機洗唔洗叉好耐電?

抽獎中左,放350
有意tg

放咗一盤發現唔啱玩,放350
有意tg

屋企人買錯咗,放350
有意PM

https://m.youtube.com/watch?v=u2S0JPjRrRg&feature=youtu.be
突登頂置評論
此地無銀三百兩
Sony既錢不曾收

份內事黎je
sonic 今日出. 有無人買左

呢個好似係舊版

呢個好似係舊版

新架 ??
用返以前style

呢個好似係舊版

新架 ??
用返以前style

新果隻好似叫sonic forces
sonic得ps4有physical copy 同限量版

呢個好似係舊版

新架 ??
用返以前style

兩隻都新架?
一隻用以前2d style 整, 全新關卡
一隻係全3D

呢個好似係舊版

新架 ??
用返以前style

兩隻都新架?
一隻係全3D

sonic mania觀望下先,睇落唔似新
Overcooked 手提玩好似laglag地

呢個好似係舊版

新架 ??
用返以前style

兩隻都新架?
一隻係全3D

sonic mania觀望下先,睇落唔似新

新架
Overcooked 手提玩好似laglag地

未update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞