《香格里拉.開拓異境》 漫畫

495 回覆
62 Like 8 Dislike
實際算贏左, 第一round 冇唸住贏+第三round 救npc 搞到平手
大姐佢玩格鬥game 做villian 真係J 死人
完全match 哂個炸彈魔
睇到最新
暫時最好都係破天睛果段
我又唔覺得關戰鬥風格事
魚同主角玩咁耐就算轉左驚都應該習慣晒主角既戰鬥方式
覺得魚初戰後勝率高主要因素應該係投入力度
始終魚pro 訓練同分析各方面肯定唔係主角可以比較
時間一長呢啲分野就會拉開
而且呢場比賽之後都有強調pro 櫈同頭戴係有性能差異
主角仲要復健一排先用得返自己套野
如果條件相同主角應該係大過魚等如美女
其實主角打某d野都幾外鄉人打法
屈反射屈跌落街都幾用腦,唔算單純屈技術
魚打電競似係會針人打咁,姐係打得多,知點打慢慢分析睇版本再針,唔係岩岩果集都唔會用第2隻角打
初見殺 好講果刻氣勢同狀態
之前打隻狼 有時可以初見殺boss 但再打返又打唔到

魚係職業嘅 應該分析同諗定戰術去打
想請問,依家真白萌冇咗呢套嘅web版翻譯睇?
我知要Lv2,但我連search都search唔到。
我用香search,結果得4個
佢打蠍子玩過區大法咁屈死蠍子
謝謝你,我click你條link睇到(已經lv2),但唔知點解search唔到
條女仲外鄉,隻game夠自由就拆城都做得出
條女本身係近乎反社會人格黎
Lv3 先可以search
鰹魚多女喎
唔怪得謝謝你
今集正啊
真係完全唔記得可以搵方塊就打贏
漫畫係幾耐更新一次?
一炮過睇哂 好好睇
可惜我覺得呢part無小說寫得咁好,
小說呢part+觀眾視為其實好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞