《香格里拉.開拓異境》 漫畫

603 回覆
67 Like 8 Dislike
主角成團全部都係痴線佬, 人地玩咗成年都撞唔到一隻, 佢地玩無耐已經撞咗4隻
有無熟肉小說link?
好撚正
《香格里拉.開拓異境》 漫畫
https://lih.kg/AKcMohX
本身有D係任務開線去既,都唔算係撞
我無睇小說,但應該係得路卡翁,天空霸主同霸修係主角團撞出黎
本身零個家姐果團唔係都開左幾隻已知既最強種咩 係未打過咁解?
深淵個前設任放咗係到咁耐係得主角有去接嚟做
睇完動畫就知,成隻GAME根本無人推主線,無人願去打
最強果團,係主角出現前,即係零家姐個團,都係以搵齊七大種出黎做目標
係搵,都唔係打
仲想搵齊先獨佔黎打
唔係主角團去打贏左守墓人 根本成個世界都推動唔到
個前設任放係到,連本身營運都係預全SER既人先打隻深淵先,可惜就係連打都無人想去打
唔講唔知,THX
0要加油啊
0 最後有無入公會

仲搞到旅狼同黑狼打左場
等緊佢換返女角身形,唔知漫畫版畫成點
有排都未到 年做單位
不過都係將真人身形畫返落去就係,套甲先係重點
其實呢個位我一直都有少少覺得出戲/冇乜可能
現實 d game無論標榜幾難都好一定有人推到最難 d end game content
隻香開又唔係新 game仲講到有成 3000萬人玩
陽樂玩之前七大完全冇人推到到而家都覺得有 d夾硬
製作人劇本就係預深淵係第一個比人打嘅
創世一直都係劇本行理撚得啲玩家死,係多得天地調整 啲大boss先有可能比玩家打贏
到實裝新大陸多人出海就會開始有人立到深淵flag,每2星期會有一團
母狗係分身,而且捉唔到出現規律
天霸飛太高打唔到,得歐王(ry
即係點都鎖全ser進度一年
舊大陸唯一可以擊殺嘅七大係墓守,本來就預啲人清晒新大陸開夠技拎夠裝先返去打
結果比主角一行用錢同技術同不滅嘅協助下成功推左
當中不滅嘅幫手其實係最關鍵,爆料不死族同夠強度barry晴天大征嘅武器兔月
無呢2樣野,就算比另一隊一樣燒錢嘅高技術團隊去打 一樣過唔到
呢個位
屌你訓過龍
笑死
屌直接訓撚死
快鏡 skip 到直接打大佬啫
同一樣既裝,同一樣燒錢
但係技術一定無佢地咁勁
點會過到
強行降到50LV,數值差之外,仲要3個階段 最終階段唔係人馬合體就係天晴一野打落黎,無主角果種0秒反應 根本頂唔到
再加埋依伋本身就係SET到做正常跟任走既最終BOSS
同隻狗唔同,隻狗隨機係夜晚出現 但班玩家見夜晚D怪全部強化哂都唔會出去

所以成隻GAME D人都唔係推線推進度行
其實唔夾硬
本身主角玩所有GAME都係同正常人調轉黎玩咁
夜晚怪勁,D人唔出去 佢就偏去挑戰
跳晒所有解謎直接去打大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞