《香格里拉.開拓異境》 漫畫

771 回覆
71 Like 9 Dislike
鳥人係咪準備又初見過多隻七大?
今次有第二隻game ge top一齊攻略, 初見正常啦
呢隻本身係劇情上第一隻比玩家打既七大
, 而且係條件怪, 難打極有個普
我覺得破解前置條件已經好難
正常見到八爪魚瞓咗喺度已經扑咗落去
然後死返次先
主角有光環 鋪左咁耐一定會初見過架啦
應該又係誤打誤撞 接近完美過關咁
其實之後小說有無講,如果一開始唔理反轉既前設,一野扑落去隻八爪魚會點?
送你團人返出去,任務失敗
好似日系galgame d bad end咁
有無得重接個任?
咁癲 係送返巷口個𡃁仔到?
講多次,深淵係機制流程怪
做足啲野解迷 正常滿lv夠數值人數夠就夠過
打封將只係降boss 難度,唔打但解到皇冠嘅迷題一樣開打
唔會係誤打誤撞過

小說都無詳細講就順便講埋 第2團鉛筆魚類圖書館無情報一樣初見過
但途中比海中3王殺左好幾次
可以
不過封將reset,文件同解迷要重新做過
如果任務成功就等2星期CD先可以比下一團接
2星期先CD比下一團
啲攻略出咗街之後排到2046 都打唔到
唔會流出街啦,佢地d情報咁值錢,9成比鉛筆拎去賣錢還債
又唔會係主角團打完就即刻通天
但隨住越來越多人打過
攻略就會慢慢流出
最後就係睇邊個手多擺上去wiki
鉛筆條數賣母狗情報比動物園已經還晒架啦
特殊怪唔係唯一一隻?
打完就推故事進度
死左仲可以俾其他人接任打多次?
個謎就係寶石放皇冠??
以設計遊戲黎講
應該唔會冇得cd 番刷
咁辛苦整出黎只比人一隊人過關
仲要大部人冇體驗過就完左🫢

不過都係主角光環造成 講乜都得 好睇就得
呢部分好on9😂
睇隻怪本身
深淵 冥響無限打
天霸 得一次但全ser raid人人有份
無盡 新大陸raid,怪物特性上應該係長CD後有得重打
墓守 得一次,後面有update比人打殘影
夜襲不滅未打過
們過睇名不滅都係唔會死無限打
喱d咁重要既情報 邊會成手賣比下團自己打
肯定自己帶人打 中間再藏幾手啦

探索城內,搵文件,搵皇冠,搵寶石

所以先話深淵呢隻獨特怪係好易打
唔可以自己帶人打
作者話打過嘅人再打,深淵會set到變地獄難度
深淵係TRPG跑團,最後會落場玩下嘅GM
你知道晒點玩仲唔搞鳩你咩

最後自己圍內打晒就由圖書館公開資訊,仲負責每2星期抽一團
鉛筆之前成個幫會都知道點樣開天氣衛門
仲用佢黎升LV同做避難所

獨特怪副本開啟條件應該無特殊隱藏劇情咁重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞