《香格里拉.開拓異境》 漫畫

605 回覆
67 Like 8 Dislike
ds魂系做到市面上冇既野 又做得好
所以咪發圍跑出 自成一系 仲要一堆人跟

點解現實冇喱d game但係香開有咁既設定
係因為撇除用意識玩遊戲喱d新科技唔同現實用m&k 手制都有輸入延遲影響
仲要考慮埋佢個世界觀 隻boss係連格鬥game裡面作為可以同世一對打既pro player 都自信反應唔切既boss
自己攞嚟,佢一路回報有咩咩bug/失平衡太op嘅嘢
包括佢個格納庫
你搞錯勁多野

1. 公式書講緊8人小隊去打唔代表一定要8人小隊先過到, 大把MMORPG大把副本大把玩家都會挑戰少人數過本

2. 魂系遊戲幾時有重格擋過, 除左隻狼鼓勵格劍打軀干值之外其他魂系用咩風格都可以爆到機

3. 打衛門已經講到明唔係初見, 起碼天音已經有經驗, sun樂同時間已經死左唔知幾多次, 復活水係用天音玩左咁耐ge全部身家買返黎
用咁ge資源投入加糞作經驗超多ge sun樂要過到衛門勁合理
魂系除左隻狼唔算重擋格
本身魂系都好多種玩法
刷錢屈lv又得 外鄉人又得 叫幫手都係本身既設計之一
有streamer自己唔出手淨靠觀眾打ER
玩到好似pkm咁
因為唔現實囉頂尖PLAYER都打到咁樣
放咁多資源落去整一堆關淨係俾小眾玩仲唔大炎上
辛苦儲一輪裝升lv學技到最後隻隻野都打唔嬴仲唔退坑
本身隻boss係大後期過到第n張圖 學哂後面d技先知道有喱隻王可以打
連制作者都唔知會有人咁快打到隻王
依啲都係上帝視角先會咁諗
玩家打幾次就知唔對路, 唔係宜家玩緊嘅版本過到嘅boss
仲會唔會咁白痴走去all in全部時間資源去打

再加埋佢有時限, 唔係隨時有得練
阿修羅會嘅做法先係一般玩家嘅正路會做嘅嘢

炎上更加唔會有可能發生
7 大最強種任務咁重要嘅情報絕對係會獨佔, 仲點會畀其他人知
佢講到隻遊戲內容同異世界無分別,啲嘢多到根本唔得閒諗呢啲
又吹水吹左一話
有排打
唔知打呢隻boss要唔要10話
肯定唔得
佢次次打親boss果陣每一話d停頓位都好吊癮
又呃咗一集
追連載真係好辛苦
咪係,20話完到呢隻BOSS都還得神落
希望今年打得完
用個作戰小隊名呃左一集
不共戴天呢個名改得好好
有生之年系列
乜都反轉
即係眼見係boss其實唔係boss?
係boss黎
我見佢原作係小說黎,但冇出過實本就直接漫畫化
咁我直接睇漫畫有冇問題
有啲驚漫畫同小說會有出入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞