《香格里拉.開拓異境》 漫畫

591 回覆
67 Like 8 Dislike
其實咁樣安排都唔錯,文戲直接睇小說算
我無睇小說淨睇動畫
其實香開都係打機無乜人會珍惜生命,所以會夜晚打野應該幾多人做,但要捱到時間夠仍然無傷,應該得主角一人,所以呢段有啲唔夾硬

玩Dying Light第一個夜晚 我都特登去搵夜魔死下啦

不過原來守墓人係end game Boss黎咩?
個預設係咁上下
因為BOSS會強行將你LV降到得返50LV
變相佢1招技根本就係秒你
同隻狗差唔多
狗遠程控分身打都秒殺一堆人
狗+守墓設定上係最後
最初係打隻八爪魚,以官方黎講依隻係最廢既果隻
霸修同天空龍基本上係幫玩家
兔仔國ge獨特劇情如果喺現實, 唔去到解數據包ge地步的話應該唔會有人搵到

所以假設如果無霸修ge幫忙打天氣衛門應該仲要難幾倍
用黎做第一大陸ge final boss 絕對夠打有突
個劇情太難
就算你知都難做
無記錯係要遇到獨特種,打過仲要無傷無死? 先至觸法到
依家睇動漫都係得主角同佢學妹個女忍者入到
唔係有佢地果D神速反應睇怕都幾難入到
仲有個應該玩都可以入到既 就係美國果個職業玩家 依個都係神速反應,應該同主角差唔多,可以格檔哂同神閃哂D技
天空龍係講緊天霸?
邊到幫緊玩家?
我覺得瞓死仲貼人設
水晶像=愛麗絲

女忍者應該就係果個職業玩家啦
最鍾意鉛筆同女忍者
唔會係
果個女職業玩家係外國
隻香境講到得日本先玩到
vpn
秋津茜講明用咗自己真樣入Game點會係流星
漫畫第二次打黑狗既時候咪講咗秋津茜係打有bug個隻格鬥game嗰個龍飛
蜻蜓
點會冇可能
連elden ring 英高都話仲有野係仲未有人發現到

冇得解包睇source code既情況下 永遠冇人知喱d所謂 end game content係未發現到定根本冇實裝落去
唔記得咗漫畫係點譯, 之前睇啲鳩譯既小說就咁 「dragon fly」 直譯
屌你你咒術嗰邊已經柒到無朋友
結果呢一邊你又喺到鳩up, 其實ching你有無認真睇
就係因為呢句所以先估係咪流星
漫畫個順序係秋津茜話自己同真實個樣差唔多後
就無啦啦插左大篇幅的銀河x流星篇
同樣係面尖尖又係速度型
又有充足理由去新加入香格隻game
正常套路咁估有d野關事

雖然插左幾十話其實冇關都得
至於佢係便秘入面的蜻蜓
同係流星冇咩衝突

都有人估過係個女記者
但女忍者個速度唔會係普通記者都做到吧

anyway,都係估啫,
唔知小說入面佢真身出左場未
女忍者 普通JK
女記者 百姐同鉛筆嘅大學同學 普通人
銀金個香開角係隱藏職,超PVP特化
竟然係普通JK
鉛筆同鏗魚都開唔到兔仔國
但就比個普通JK開左
激死佢地
唔知你有冇認真睇套野,全美冠軍去到日本先第1次試玩香境,忍者女喺打第2次黑狼果陣已經玩緊香境,仲要忍者女話照住現實個樣嚟整你都可以覺得係同一個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞