Dear Jane 可唔可以畀啲新意

415 回覆
938 Like 50 Dislike
終於有人講
好在可以講了
佢地隻隻歌都係拉長最後個字 同講野tone
我真係分唔到邊隻打邊隻
無聽好耐 咁都叫歌手

呀gem 就比你地笑
有冇銀河修理員

冇人聽咪唔會出囉
市場反應大曬
覺得呢首最熱血
冇聽開
但真係首首聽落差唔多 分唔到
香港人會聽5秒就上一頁
個段時間出道d band都散得就散,淡得就淡
rb, kolor都比以往出少左歌
tonick就未知點,可能都會各自做自己野
近少少野佬又係間中先一兩首
zpecial就藍band連登唔會岩
暫時得nowhere boys未中過箭正常發揮
少喺香港造歌唔代表少造歌
i係喺日本錄 j係秦國
唔係唔比新意 係有新意果d歌無人聽姐
醜樣未至於 但好假相
咪撚要再癲啦屌你老母 Tim個IG咪表撚咗態囉
人哋2019啲post到而家都無撚del
成班唔撚柒睇而家係度屈鳩人 癡撚線 
D戲真係唔掂反而修狗交到戲同埋最緊要唔靚仔易代入
屈罐頭歌還罐頭歌
屌你老母DJ個撚個人6月都出過聲都可以俾你地屈
仲要係攞翻12年嘅野黎講 冇撚野啊?

唔駛同我講咩上大陸搵食,SM Sunny咪又有去過遊行 咪又照上去搵食
最多咪唔撚聽佢地d歌 但係屈佢地係藍真係最撚無辜
王菀之單嘢又係靠人俾埋你睇 仲好意思學人分藍黃?
自己唔撚識search就咪撚係度吠啦戇鳩仔

back number真係又差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞