[坦狗敗走前請作客贏一次Big Six] 曼聯終極FF綠木朗哥回家吹水區 [2423]

1001 回覆
6 Like 63 Dislike
其實係咪有他報導屈佢hea操個啲野
佢講到accept coaching staff decision
但又要千字文講dont trust what you read
兩邊翼隻隻都係單打獨鬥 唔善配合 唔係好事 好難下下打強隊都做underdog 等反擊
反正都輸左球
縮腳保護自己隻臭腳算啦
如果平時贏緊或者和緊都咁就真係屌佢啦
可能有操但身體有其他問題
中後場破PRESS今季明顯進步左好多,而家最大問題真係差條中場線,完全唔識PROGRESSIVE CARRY個波上前,依點暫時要睇安拉拔同OO
問題就係呢條撚樣尺度唔撚一致
明顯機會成份攬低你唔吹唔睇var
但隻芝娃娃掂一掂插水瞓低就即吹(只係俾var stop左)

咁都仲有人幫安東尼泰萊講野
點會咁諗
所以唔係話佢冇用,但要提升自己基本能力
公海勁多人笑鳩nana hold住個波勁耐唔傳
試下重係ddg
畀阿狗次次逼鳩佢大腳傳失咗啦

ddg點都係我曼legend多年功績
但時代轉變下真係唔會再適合強隊
車狗都甩到mount kai
真係睇曼聯班友/agent識唔識sell畀人
落得場就比足100%搏埋去啦
點對得住份人工同球迷呀
同上季輸7:0棄game一樣
諗緊坦其實想猛做大力助嗰球咁帶生個波
其實最大問題係9a果球點會睇都唔睇架 cls
D阿迷fd話9a推開加比爾,大佬呀 咁係咪要睇一睇咩事,大家都有動作,冇事咪照入囉,睇都唔撚睇
猛其實都有少少依個能力,但我覺得佢要踢般個位最好,般而家真係雞肋黎
佢無突破能力,同awb又配合唔到,個定位連坦克揾緊,真係唔知點算
冇辦法
以前迫只係朗隊式唔留力衝埋去
而家係成隊迫
睇般狗真係睇到躁狂
有無人知短馬傷成點
on9唔過坦蛇對上半版一場作客都偷唔到
呢條友好撚鳩
啲名叔光環真係好癲仲有班球迷年年都攬住
成日話如果邊個邊個喺到就唔會輸,de gea 實撲到,冇possession,又睇下de gea 可以撲幾多球
而家英超,起碼有2/3嘅球隊係踢迫場同控球,再望返我地自己一路以黎有邊啲球員係腳下功夫好好,最多都係有速度,但盤帶,球商,意識都係差,
琴晚場波,淨係後場猜波已經好大進步喇,妓係迫都迫唔到,係中場仲爭個odegaard 呢類球員般奴係做唔到呢樣嘢
而家馬天傷埋,期望坦寧願用卡斯/dalot打cb都唔比龜正選
其實佢多時期有
只係嚟到冇幾可
驚佢傷上年傷個位
含家剷尋晚D哨黑撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞