[坦狗敗走前請作客贏一次Big Six] 曼聯終極FF綠木朗哥回家吹水區 [2423]

1001 回覆
6 Like 63 Dislike
蘇斯克查依家仲未有班落
大家知道咩事啦
假夏撚叫有可能適應到英超嘅
至少有身型擔位+夠快

係唔知射術點 始終琴日得20幾分鐘冇乜機會比佢表演

但一出去 前面係停到波組織導師
為左fanstasy揀左佢既球迷唔駛因為黃牌扣分
派飯哥
瞓咗無睇
Helen踢成點?
假夏撚叫有可能適應到英超嘅
至少有身型擔位+夠快

係唔知射術點 始終琴日得20幾分鐘冇乜機會比佢表演

但一出去 前面係停到波組織到先
no so B la, 都管唔掂班大帝
佢係多已經成日遲到
作客贏拜仁?師兄係咪太樂觀,和都當贏啦
放長波應該爆到好多中堅, 禽日加比爾有d頂唔住
永遠冇機會
呢球海撚都走得唔好,應該走近柱
但我覺得海撚走到靚位福都未必會交
踢成點大家有眼睇

絕對同意,辛祖係 Hea 踢
佢完全代入唔到隊波
無心踢走啦
只可以話兩個都係英超經濟搭夠
又唔係話佢9hea,訓練表現狀態唔好都要出statement駁?
百力支真係多謝佢反面
多啲出場機會
點解成日話佢hea踢,至少佢唔認同係hea
廢就廢啦
諗起個心都離一離

坦起碼每場波都好清楚個思路仲有係會調整

頭兩場餓狗搶屎式逼搶搞到中路真空 呢兩場已經好大分別 對阿狗呢場其實後場build up絕對唔差 係傳上final third仲係要執

所以我傾向岩拉拍米路 般狗再打前一格

岩拉做progressions 點都好過米路
以為自己球星呀嗎 (人工就係)
水曹同福哥60 40都唔會去
通常都避開 唔出腳
收皮啦,人哋重建用幾年打個根基呀?
如果管理層炒坦就真係唔健康同萬劫不復,
明顯管理層同球隊都經歷緊真正重建嘅陣痛期,
放權俾坦又話唔好,好似爛木咁塞啲屎俾摩佬、sob就好?
放權俾坦快快手build up返個體系同風格,管理層係期間繼續改進先係正路,唔通你覺得今年買人無改進過?
如果唔係你換幾多個領隊都無撚用
而且over唔overprice唔係依家可以有答案,先啱啱開季咁就可以斷定?
最撚on9係有堆曼迷屌坦
屌佢玩政治 都on撚柒鳩
佢又好過正選有祖嘅
唯一覺得佢頂唔順嘅地方係頭兩場寧願出有祖都唔出佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞