[坦狗敗走前請作客贏一次Big Six] 曼聯終極FF綠木朗哥回家吹水區 [2423]

1001 回覆
6 Like 63 Dislike
曼球員特別多溫室小花
有咩不滿最鍾意擺上網講 從來唔會係球場上反駁
真 改變不易 繼續支持落去!
我怕會對球隊形成壓力
一作客強隊就腳軟
而家先踢好每一場
嚟緊既作客係對般尼,錫菲聯,贏咗呢兩場先
歐聯作客拜仁睇吓點,如果贏到,作客既信心就返嚟
佢有後備出黎架wo
踢到碌柒咁, 問下曼迷有邊個覺得佢有用
呢啲所謂魔咒 希望盡快打破佢
其實今日差少少就得
有祖嗰球計入既話,呢場贏既機會就好大
一來一回真係好傷
唔係話作客唔使改善,但而家目標係贏英超咩
上年4場6分,今年都係,但已經作客咗阿熱
踢左兩場作客big 7
6分算合格啦
根本佢成個package 都有問題

三年加埋都無10場好波
突破無, 速度無, play maker 又做唔到,
作為廢人勤力少少都無
淨係攞住個波拐下拐下

唔知醒, 遲到, 死牙叔要抖幾個月, train做掌上壓求其, 唯一一個比坦屌佢train唔掂

水迷一次幫你兜咩英國好著重心理健康, 但次次都咁你成個人都好唔健康
剩返既作客鏝猁鈕,呢3場相信呢度冇人認為贏到
可以攞到1-2分已經唔錯
今屆目標始終係前4,對中下游搶到分,主場對強隊贏到幾場就夠分
我唔係幫佢搵藉口 佢呢單嘢根本就佢戇鳩
我而家只係想試吓企係佢嘅角度諗下點解佢會做一件同佢性格同平時作風完全相反嘅行為
支持繼續清走啲冗員
得awb做到係球場上反駁
就算有祖, dalot, 百力皮 呢d 二三線料, 佢地出黎都博盡先la
水狗邊忽見到佢係想爭表現

understat 計阿埋單1.91 xG,唔計最後球單刀得1.29 v.曼0.97
仲未計有祖球單刀

成場基本上係55:45波,連64球都唔係,更加唔係咩阿全場撳屌
講真揸住麥龜+evans 呢對中堅,踢成咁真係收貨
Saka嗰球門前撞射都幾高
話撳屌嗰啲傻閪妓有冇睇過上年兩場鏝妓,呢啲先係叫做撳屌,傻閪妓喺外圍搓幾腳波學人話撳屌
咁樣輸一場真係好唔抵
連續兩季作客臨天光瀨尿
其實睇開果d 前90min 都收貨
係唔知點解完場果下咁多群魔亂舞
依隊波集中力係好大問題
反而今日睇完冇咁悲觀,作客妓堅持後場用波,第一球福就係堅持後場build up 先叫做破妓高位壓迫(雖然有少少幸運),打到少少後場組織,前面福同銨開始上,賀撚有啲嘢睇,如果解決到山曹呢個問題隊波應該可以繼續上升
球會比好多機會你表現.
但次次都係柒住收場.
呢條垃圾如果係有料鏝嗰時就唔會唔要佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞