[坦狗敗走前請作客贏一次Big Six] 曼聯終極FF綠木朗哥回家吹水區 [2423]

1001 回覆
6 Like 63 Dislike
Work rate高既古典攻中?
Diu原來辛祖今季先加盟第3季
感覺好似已經睇咗佢好多年閪波咁
牙朗 Sancho 龜
諗落我有d懷疑坦唔止唔滿意山草一個訓練表現
可能幾個甚至全隊
記者問到又嬲嬲地就索性開山草波其實係想講埋俾其他人聽
所以山草先覺得好撚委屈做左代罪羔羊咁
辛果陣我j左成年 但到宜家都好似無一場好表現

唔係話要你踢到成個美斯咁 但好似岩岩龍仔比到人眼前一亮既感覺都應該無
換埋軍醫,醫卡蘇拿果班係唔係過咗嚟
公道講
龜唔勁但第一季接近全勤
之後先慘不忍睹,俾坦克咁樣侮辱法都唔走真心唔識諗
好多球隊守人哋D翼鋒都會搵兩個人去守,猁同鏝D翼鋒都會返去幫閘位double team ,只係曼聯D人平時冇咁勤力啫,而今場真係做到D紀律
人工爭咁遠 臉皮厚就袋袋平安
有咩所謂
當年買唔到sancho,有人改埋歌去屌

C朗唔太關sob 事
係高層見到C朗有機會買到,格硬塞落去

麥佳亞就係摩狗已經睇中,當時又缺中堅,又唔似有更好選擇,所以先有人講有買季無買錯
傳得最勁既高列巴尼後來去到車狗,仲敗走埋

而家咪幾好,麥佳亞返咗去最佳位置
辛狗過唔到人 > 呢啲球員好有球商要隊友配合
安狗過唔到人 >
辛祖黎咁耐有邊場表現係亮眼
我淨係諗起佢上季入猁個球
坦蛇都應該唔會教耐到有10年以上,我諗隊波去到上限實力樽頸時就會諗換一個新領隊去帶來新衝擊,不過曼聯有排都唔會到呢個階段
所以隊波係要時間練熟,唔掉走舊野都係固步自封
MV5 靚到仆街
掉走舊野?

換個龍清走球玉有堆on9曼迷已經衝撚哂出離啦
賽前已經頭dup dup 咁樣+熱身都冇盡力過
仲撚敢出你打阿狗咩 如果福狗唔係作用太大 分分鐘佢都要後備咋
般冇progressive carry, 對抗性低,同易失控球真係好難搞
琴晚防守同奥迪加特爭波爭到跌低
chance created 同ball loss比例咁計…其實真係唔太靚仔
有時真係唔係好明部分曼迷,贏波都要搵戰犯屌,輸波就要屌隊波屌地底泥,仲要灰到世界末日咁

其實隊波表現係進步緊,唔使一兩場波既失利就屌死隊波同啲球員下話
無可厚非辛狗同大碌係有啲神奇既 chemistry
但只限一齊踢右
其實中前場冇乜邊個hold到波, 次次背身拎完都係咁比人迫, 迫完碌地又博唔到犯規
你老母就進步。完全冇隊型,就係你依啲撚屌死攬隊廢波,同坦狗一齊躝啦
同意 尋日表現收晒貨 輸1球 預左會輸埋第2球
但中堅傷晒….下場點算…
點撚樣無隊型呀我屌你老母
輸波都收貨真係好撚痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞