[坦狗敗走前請作客贏一次Big Six] 曼聯終極FF綠木朗哥回家吹水區 [2423]

1001 回覆
6 Like 63 Dislike
有幾好笑
曼迷撐坦好撚正常
佢個款唔似性格巨星
對家反對,即係我地既方向岩
對家撐,就真係我地柒咗啦
點解唔話佢有微傷,要休息10日呢
當年19隊齊撐耶子蘇蛇
如果坦sir 真係咁廢或者有問題
咁反曼點會反佢 應該好似蘇斯克查咁撐佢喎
有班朗狗仔真心反
應該都係右邊㗎喇 我覺得佢技術一定好過自轉 以前係多仔又可以落底又cut中間 不過唔排除兩邊聯賽強度唔同 仲有要睇返佢最fit嗰兩季多仔隻閘係夏基美同埋piszczek 最尾嗰季俾個梅尼亞佢其實sancho都冇咁sharp
上年消失個期好似冇咩曼迷屌佢?
記憶中個陣都多人撐,屈吸毒個d又冇source 又冇noise 佢有冇見到都成問題
係復出之後都踢得差,呢幾場後備入黎又唔搏命先多d人屌佢
見到馬狗季前一分鐘都冇出過
出到黎又咁撚廢 仲繼續正選
自己做替工打得唔錯又俾教練讚
點知都係爭唔贏馬狗
Football genius
仲記得嗰場,喺奧脫福單場輸3個12碼,謝狗入兩球炒一球
嗰場費sir黑面到咩程度
講真買人未必個個都買得啱
坦要清既人有幾錯 朗 ddg 龜 依家水祖

全部講緊頂薪級別 長期交d咩表現
要後備入黎衝一段 我真係寧願睇 有祖同 P先
屌 咪撚去啦
首先講對森林嗰場
追返1:2嗰球,係馬仔執second ball回比福助攻比大力
山曹有冇呢個意識去執second ball?本身唔係打正前鋒出身,未必有呢個意識
如果因為無上陣機會而走幾可惜
仲有幾條戰線 一定有佢機會

中間仲有清算隻臭龜
其實我好想見到sancho成才
我仲成日期望佢今季可唔可以打返起,爆發返一段
始終要打4線,佢一定有出場機會
據William Hill數據統計,自坦夏格上任以來,曼聯在客場對陣上賽季英超前九球隊10戰1和9敗未嘗勝績,累計進9球卻失高達33球。

曼聯客場對陣上賽季英超前九球隊:
22/23賽季 賓福特4-0曼聯
22/23賽季 曼城6-3曼聯
22/23賽季 維拉3-1曼聯
22/23賽季 阿仙奴3-2曼聯
22/23賽季 利物浦7-0曼聯
22/23賽季 紐卡素2-0曼聯
22/23賽季 熱刺2-2曼聯
22/23賽季 白禮頓1-0曼聯

23/24賽季 熱刺2-0曼聯
23/24賽季 阿仙奴3-1曼聯
重點係點解要公開出呢篇野先 又唔見mctom 出
卡塔爾同沙地有仇喎
主場唔撚講?
其實作客點改善先係重點
主場贏晒都贏唔到英超
所以ten hag 不滿就好明顯
平時佢都係PR 講好話, 連maguire 都話好
sancho 講到明 training 唔掂
其實今日呢場係踢到部署
最大問題中後場運波上去都係差
Final third處理都有排執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞