[坦狗敗走前請作客贏一次Big Six] 曼聯終極FF綠木朗哥回家吹水區 [2423]

1001 回覆
6 Like 63 Dislike
依家係成隊舊部鰻 唔妥依件光頭佬

一係你成隊鰻魚 改名做Ajax
佢係有反應, 加隻手到晒架, 你話折射到去一個完全救唔到既位就話遮.

之前睇啲片都話佢有手力唔夠既問題, 所以會輸遠射
咁既陣容,跟得好過班賤種芝娃娃
諗返其實佢地只係第四、第五中堅
對住阿仙奴都無咩甩漏算係咁啦
有邊隊第四五中堅頂到
其實辛祖一係就唔好出聲,一係就講多d啦,
而家你既所謂委屈大家根本就睇唔到,
係從蛛絲馬跡都搵唔到果種呀屌
問心上季開始到而家光頭佬對佢唔好咩?
派飯上季遲到都即刻踢左佢落後備啦,
你無態無表現咩繼續努力囉,
淨係講呢兩三年,
雲比、梳、大碌、派飯都係由被賣走/收皮邊緣
踢返上黎,好明顯睇到人地努力所以有進步,
你辛祖唔好話55波,
d 64波都可以輸9成點同你踢呀大佬
細個覺得呢款超靚
如唔係馬天傷出點會用佢地 真係無運
其實佢呢球似係本來想吸大個位擺靚堂軚再斬去尾柱,但佢技術唔夠幼細,吸果下離哂罩,拎返個波之後所有傳球路線比人閘哂焗住要自己射
冰封三尺非一日之寒
辛祖平時場上點,都Feel 到佢訓練有幾撚咁「盡力」啦
真心一問
你係咪俾阿狗hey0過
見你之前d言論勁憎班阿狗
安東尼琴日防守其實好撚落力
一起身又見辛祖講呢d說話
你踢好d先講嘢啦
唔係盲撐奧拿拿,但可以睇返精華,係飯起腳果下佢個重心明顯已經向遠柱移緊,重心郁咗要再回身飛返去後方向呢下其實已經輸咗半

https://youtu.be/kcsXrwGWypU?si=LJYB9fwEeSWVMWyr
避腳 點射
點會假設到「都」有問題
辛祖由曼城到多狗紀律都好差,只不過唔係犯法果D 大獲野姐
佢下下拖到啲人埋晒嚟實無位交架喎
華狗個位一早要買人
拎住隊內頂薪,助攻入球數字又唔係亮眼
55波全部唔去,一啲同你搏命嘅態度都冇
唔係呢度傷就嗰度傷,一係就話心理有事
話你2句就衝出黎駁咀話自己係scapegoat
快啲lan啦
我相信如果水曹跟哥狗應該踢得返多仔時既水準
舊部鰻廢撚到傻仲好意思出聲
佢係多紀律好似冇野喎
不過當年曼城去多個時就好似有罷操
龜加雲斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞