[坦狗敗走前請作客贏一次Big Six] 曼聯終極FF綠木朗哥回家吹水區 [2423]

1001 回覆
6 Like 63 Dislike
同埋對佢都已經無咩耐性,呢兩年都已經磨清光。放佢落場基本上都已經知道佢會大概踢啲咩出黎
就係冇左佢先會爆呢啲野
So蛇遺產
Mount我都係果句要俾時間佢

但山曹已經同坦夾左一季
獨立training又試過 讚又試過
問題係佢咁錫身真心唔會啱坦用

唔好講話關唔關坦事先
佢下下55波都唔去
夠膽講佢去邊隊英超隊都無正選

德甲 意甲有隊肯半價收番佢就和平分手

下季簽個新攻中啦
同自殺無分別
一路好走垃圾山曹
其實諗番場波已經算踢得好
未踢諗住456
佢咁錫身其實係咪唔岩踢職業賽
元老賽會岩佢多啲
比人反吸果球咁都可以入奧拿拿數?

Peter Schmeichel:

“I’ve got no words…I’m shocked. It’s a terrible way to lose a game. United defended so badly for the corner at the end, Declan Rice had so much time and the goalkeeper should save it.”
咁應該點踢呀屌你老母

一個新仔出到離博哂命表現仲要唔差都可以有d on9係到無野搵野離講

好撚柒on9
呢d賤種傻閪名叔唔意外丫
辛祖咁玩擺明搏走 枉光頭佬上季仲咁支持你
正路要好似鄰居對cancelo咁 借/賣走
高層咩都唔做嘅話 坦準備辭信都得
最撚鍾意踩鳩自己隊
自轉其實呢幾場都唔差 d波到佢果到好少失

但好多on9覺得佢唔係一個扭三個 每場兩助兩入 如果唔係都係水貨垃圾
總知出自轉就一定係用人唯親啦
坦狗
同蘇9條柒頭一齊死全家

蘇狗係最撚垃圾 無其一
水曹話哂係多仔成名
但同夏撚 比寧咸比較
點解廢咁多
自轉直頭係開季呢幾場陣中其中一個狀態好既球員啦
成日想扮朗哥慶祝又怕怕醜醜咁
做一半唔做一半
我咁叫踩鳩自己隊
你日日鳩叫青訓垃圾點計

慳啲用Hojlund又有錯
離禁區咁遠做纏鬥efficiency根本不如放長俾佢標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞