[坦狗敗走前請作客贏一次Big Six] 曼聯終極FF綠木朗哥回家吹水區 [2423]

1001 回覆
6 Like 63 Dislike
換曬一對中堅臨完場先輸算係咁啦
其實Evans 已經係第一個有意識衝去對
但睇唔到delay 因為後面比人拉定互拉

唔明佳仔舉隻閪手做乜
射高啲都手球十二碼
一入波轉頭就失
未到尾柱隻妓已經係咁拉,西甲/歐聯已經要重開
人都換撚自己啲馬。教練都有問題啦
水曹換3000分啦
仲要死拐爛拐都係拐入人堆 然後又拖又妹 啲decision又係差 特別係timing
球隊管理層同其他強隊差距太大,大到嚴重影響球隊競技水平。雖然認同坦係一個有料有水平嘅領隊,但依家管理層無料、做決策猶豫不決、揀人買人又無方向,以致到將成間球會嘅發展/轉會權比曬坦搞比曬佢揀人揸旗,真係好唔健康。

其他強隊全部都係管理層揸旗,無論發展方向、踢法定轉會都係管理層有曬立場,再同領隊傾好共識互相配合,以平衡球會同教練嘅執行權力。依家曼聯管理層第一成班無料、第二無方向,第三短視心急想盡快出成績,都無人出到嚟揸旗,個football director又無權力又無牙力。當出現一個好似坦咁樣有主見又中意掌權嘅領隊,就咩都比曬佢揸fit。

坦就算幾勁都無可能全能到可以理性做啱所有決定,何妨佢又係一個固執嘅人。依家球會錢已經唔係多,買5
-6個人有2個人overpriced 而又tune唔好,或者唔啱用,已經對球會經濟影響好大,更加唔好講重建。悲觀啲講如果權力分布再係咁落去,真係會萬劫不復

今季買嘅人暫時睇都係某樣功能性極大/極偏嘅球員,以致戰術體系同打法開始有出現矛盾。暫時坦想打造嘅體系我真係要再多啲時間觀察吓,因為變得太大而人員又充滿矛盾,球員身體/體能又反映出完全唔適應/執行唔到新戰術,真係唔知重有幾多買人機會比坦去試錯。

同其他球會差距每日都增大,留比佢嘅時間真係唔多了
佢嘅level 淨係去到沙地土耳其

米屈我水曹!
咁呢個福同自轉都係
得有祖同百力滋甚至綠木先識落底or 出波.
走啦水曹 都第三季

但係睇final third數據的確係肉酸,當然可以話係踢法唔同,不過控制中場同控制大局創造機會係的確成正比。雖然係打transition但坦都唔可以太偏激到放棄一啲好基本嘅控制,希望佢之後證明到我係錯

3人係前柱 係戰略?
Three in front pole is a strategy ? no one man mark rice
成班發緊夢
大家講左咁耐辛祖 不如講下龍仔

第一場我覺得好唔錯
對住沙利巴加比爾都完全唔差 身位速度都唔錯
發生咩事
睇到80分鐘以為打和上床瞓咗
一醒3:1既?
有下差啲搏到十二碼
睇live 冇野,close up 原來咁大動作,不過英超手冇拉淨係後面撞落去真係可以唔俾
拜你老母咩,去拜山啦on9,日撚日鳩up隊波有咩人都唔知就嘈
10m賣去沙特止蝕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞