[飛機盃已失]多蒙特吹水及比賽即討區 (13)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有咩即食防中?

艾蘭尼啱唔啱用
https://lihkg.com/thread/363110/page/1?post=5a74c49d21c87b885e95824bb6841f509085d0c2
bin c

好似話150M先放
個時好似得加埋addon 100M 所以先咁講
呢幾年啲轉會費真係痴晒線 咁又140M

用轉會費嚟講 其實丹比利先係最高個個?
屁馬係買斷

之後應該都係咁癲

今舖fat fat
可以瘋狂買幻幻
賺左差唔多10個開
已經準備好買幼幼了
幼幼我來了
之前話禁區羊走丹狗會無左個朋友 呢家反而變左丹狗走
得返唔夠一星期 邊夠時間買人 140m又袋袋平安
華斯基Fat fat,股價又升,人又賣到高價

如果唔買人 俾件7號美國仔啦
CASHED
有咩即食防中?

艾蘭尼啱唔啱用

有Sahin唔洗多個派路
提名即食防中:Fabinho、N'Zonzi、Ndidi
賀記個後防黎唔黎
前場冇單比利都夠晒人做

中場係要有個速率夠高既掃蕩型中場 後防壓力比較少

好賺到
咁好賺 唔賣真係對唔住自己
下個會唔會到美國仔
btw 出面班賭仔痴撚左線
下個會唔會到美國仔

跟廿蚊咪算 波膽都有得準確預測一早玩爆左馬會
有賭開都知莊家都會估錯賽果,咁多人睇既比賽唔會假到造波膽
Pulisic咪話左係度好開心 唔會轉會
Pulisic咪話左係度好開心 唔會轉會

呢家好開心姐 但係睇到丹狗一季身價多個0 仲唔即刻黎料
希望係南美執隻翼返黎
而家正宗翼得返Pulisic
Reus 唔計,Schu 其實好似打前鋒勁啲(佢成名都係靠前鋒位),Maxi 好似都係偏向踢影子前鋒
就算Maxi 踢翼都要搵返個大後備返黎踢翼位
希望係南美執隻翼返黎
Reus 唔計,Schu 其實好似打前鋒勁啲(佢成名都係靠前鋒位),Maxi 好似都係偏向踢影子前鋒

2&b
希望係南美執隻翼返黎

2&b

🤦🏻‍♂️c君如果個腦正常返d
知幾時要傳幾時可以扭就唔洗買人
下個會唔會到美國仔

跟廿蚊咪算 波膽都有得準確預測一早玩爆左馬會
有賭開都知莊家都會估錯賽果,咁多人睇既比賽唔會假到造波膽

我覺得跟左都唔洗係咪推post 睇d 留言講到好誇張咁 應該有好多假膠 但一定有唔少人大注轟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞