[飛機盃已失]多蒙特吹水及比賽即討區 (13)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
André Schürrle out for four weeks

海綿寶寶好似好耐冇上場

下..德國盃咩黎..
André Schürrle out for four weeks

海綿寶寶好似好耐冇上場

下..德國盃咩黎..

屌sor記錯咗
成個德甲都討伐丹爺
成個德甲都討伐丹爺

梗係,華斯基奶咁多人
成個德甲都討伐丹爺

呢條仆街仔應該俾成個足球界唾棄
Passlack 1 year loan to TSG
Toljan
再見樓主
Fat short
樓豬洗唔洗改名
要成材番黎呀
樓豬洗唔洗改名

失埋蹤
樓豬洗唔洗改名

失埋蹤

喊緊
樓豬洗唔洗改名

失埋蹤

喊緊

I am who i am
有Durm仲要買Toljan表示D咩
肥矮上左一隊之後冇進步過
有Durm仲要買Toljan表示D咩
肥矮上左一隊之後冇進步過

成日犯埋d無謂既規
樓豬
Dembele is currently in France waiting for agreement between clubs. He has cut off contact with every BVB player. [bild via @BarcaSpiral]

屌 成班人都當你兄弟咁你就當人契弟
Dembele is currently in France waiting for agreement between clubs. He has cut off contact with every BVB player. [bild via @BarcaSpiral]

哇洗唔撚洗呀轉會問題姐
對朋友都咁撚樣
早走早著啦撚樣
反轉豬肚就係屎

哇洗唔撚洗呀轉會問題姐
對朋友都咁撚樣
早走早著啦撚樣
反轉豬肚就係屎

真係諗唔明做乜要咁搞

哇洗唔撚洗呀轉會問題姐
對朋友都咁撚樣
早走早著啦撚樣
反轉豬肚就係屎

真係諗唔明做乜要咁搞

都廿歲仔仲咁唔識諗

哇洗唔撚洗呀轉會問題姐
對朋友都咁撚樣
早走早著啦撚樣
反轉豬肚就係屎

真係諗唔明做乜要咁搞

都廿歲仔仲咁唔識諗

如果真係賣唔出 佢咁做多子真係bench到佢完約都唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞