[飛機盃已失]多蒙特吹水及比賽即討區 (13)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
丹比利係咪走硬?
丹比利係咪走硬?

睇下巴塞肯唔肯比1億幾
華斯基Fat fat啦

隊波難得夾起又賣人,點爭冠
[丹比利已失]
[丹比利已失]

見佢啲ig twitter 冇寫多仔
又有報紙話會同疤簽五年
[丹比利已失]

見佢啲ig twitter 冇寫多仔
又有報紙話會同疤簽五年

買到古天奴咪唔會要佢
我覺得 單比利冇大傷 應該會做到新球皇
真係要走都無計 問題係得返唔夠一個月點搵人嚟頂

有莫薯頂住

有莫薯頂住

真係走咩?有auba 陪佢喎
btw 右路仲有我

有莫薯頂住

btw 右路仲有我

真係好難講
新伊巴係ig話咩see u soon bro咁
不過隔咗陣又del返話俾人hacked ig
另外有個多仔後備係ig story 話he is singing

有莫薯頂住

btw 右路仲有我

夠唔夠氣呀你
希望phillipp仔打翼ok,唔係嘅話場場睇莫薯遲早爆血管
Ruhr Nachrichten BVB‏ @RNBVB 28分28 分鐘前
更多
Der #BVB 2017/18. Voraussichtlich. (Foto: @RN_Florian)
Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 53分53 分鐘前
更多
📷 Emre #Mor fehlt gleich beim Shooting des Mannschaftsfotos. Er ist für finale Verhandlungen über seine Zukunft freigestellt.

Mor應該同國米講緊數
Ruhr Nachrichten BVB‏ @RNBVB 28分28 分鐘前
更多
Der #BVB 2017/18. Voraussichtlich. (Foto: @RN_Florian)

冇莫薯

有莫薯頂住

btw 右路仲有我

夠唔夠氣呀你
希望phillipp仔打翼ok,唔係嘅話場場睇莫薯遲早爆血管

成條右路撚哂都仲得
更多

冇莫薯

都冇個韓仔後衛
更多

冇莫薯

都冇個韓仔後衛

破處浩落咗二隊喇
btw, 估你路個頭
更多

冇莫薯

Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 53分53 分鐘前
更多
📷 Emre #Mor fehlt gleich beim Shooting des Mannschaftsfotos. Er ist für finale Verhandlungen über seine Zukunft freigestellt.

Mor應該同國米講緊數
更多

冇莫薯

都冇個韓仔後衛

破處浩落咗二隊喇
btw, 估你路個頭

Park 重係一隊成員黎
更多

冇莫薯

都冇個韓仔後衛

破處浩落咗二隊喇
btw, 估你路個頭

http://www.bvb.de/Mannschaften/Profis
更多

冇莫薯

都冇個韓仔後衛

破處浩落咗二隊喇
btw, 估你路個頭

http://www.bvb.de/Mannschaften/Profis

係咩 唔記得邊度睇話佢落咗2隊
可能fake news
海綿今日影相成日攬住me
估你老mk到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞