[飛機盃已失]多蒙特吹水及比賽即討區 (13)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

draxler 而家麻麻地喎

04人點會黎啊😂

打肶去04主場應該會被人打死

以佢個格肯去多都唔奇

養唔起佢啦
同埋覺得佢到頂
有一個舒爾尼就夠唔想再多個

舒爾尼應該有貨,佢黎多之前幾年加埋傷得幾場,一黎到就做文員

而家打433 前面3個各位巴打會點排正選

計唔計班傷兵先?

04人點會黎啊😂

以佢個格肯去多都唔奇

養唔起佢啦
同埋覺得佢到頂

計唔計班傷兵先?

當全部健康先

以佢個格肯去多都唔奇

養唔起佢啦
同埋覺得佢到頂

計唔計班傷兵先?

當全部健康先

Me Auba 丹爺

以佢個格肯去多都唔奇

養唔起佢啦
同埋覺得佢到頂

計唔計班傷兵先?

當全部健康先

Me Auba 丹爺

我當丹爺死左

Reus Auba 美國仔

養唔起佢啦
同埋覺得佢到頂

計唔計班傷兵先?

當全部健康先

Me Auba 丹爺

我當丹爺死左

+1
唔計傷兵就上面咁講
philipp auba pulisic

計唔計班傷兵先?

當全部健康先

Me Auba 丹爺

我當丹爺死左

+1
唔計傷兵就上面咁講

maxi 到底係翼定ss

計唔計班傷兵先?

當全部健康先

Me Auba 丹爺

我當丹爺死左

+1
唔計傷兵就上面咁講

maxi 到底係翼定ss

上年睇佢似2個位打得
Ss會好d
VVV-Venlo‏已認證帳戶 @vvvvenlo 21小時21 小時前
更多
Nieuwe VVV'er is Etienne Amenyido van Borussia Dortmund. Talentvolle spits voor één jaar gehuurd. http://bit.ly/2vMBoQH

Amenyido借去芬洛
draxler 想離開psg 咩

係psg唔要佢 話冇佢位置

竟然 好似去左一年就扔人走

人地買左泥馬啊

人地買左泥馬啊

佢嚟都唔錯 賣咗丹爺買埋佢都應該仲有錢淨 如果我同passlack真係走就真係要用筆錢買翻個閘
拜狗on99
拜仁主席:如果丹比利罷訓真係巴塞搞鬼 我唔會再尊重巴塞
https://lihkg.com/thread/365190/page/2?ref=ios

人地買左泥馬啊

佢嚟都唔錯 賣咗丹爺買埋佢都應該仲有錢淨 如果我同passlack真係走就真係要用筆錢買翻個閘

你4M 88

人地買左泥馬啊

你4M 88

FB D FANPAGE好多人讚Drum好用,靠得住架
係我地同班19高層唔識欣賞佢

BTW華斯基幾時死

人地買左泥馬啊

你4M 88

BTW華斯基幾時死

好靠得住

人地買左泥馬啊

你4M 88

BTW華斯基幾時死

好靠得住

吉祥物黎講係幾稱職既
有出場名單未
有出場名單未

睇FB/Twitter
Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 40分40 分鐘前
更多
BVB: Bürki, Zagadou, Bartra, Sahin, Götze, Aubameyang, Philipp, Pulisic, Sokratis, Piszczek, Castro. #wobbvb
Borussia Dortmund‏已認證帳戶 @BVB 38分38 分鐘前
更多
Unsere Bank: Weidenfeller, Subotic, Isak, Dahoud, Kagawa, Passlack, Toprak. #wobbvb

推11m 上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞