[飛機盃已失]多蒙特吹水及比賽即討區 (13)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Pulisic咪話左係度好開心 唔會轉會

呢家好開心姐 但係睇到丹狗一季身價多個0 仲唔即刻黎料

今年可能唔會 未算有好多表現 個價未升得太高 下季難講
下個會唔會到美國仔
btw 出面班賭仔痴撚左線

跟廿蚊咪算 波膽都有得準確預測一早玩爆左馬會
有賭開都知莊家都會估錯賽果,咁多人睇既比賽唔會假到造波膽

我覺得跟左都唔洗係咪推post 睇d 留言講到好誇張咁 應該有好多假膠 但一定有唔少人大注轟

到時唔撚中真係代山區兒童多謝佢地
希望係南美執隻翼返黎
而家正宗翼得返Pulisic
Reus 唔計,Schu 其實好似打前鋒勁啲(佢成名都係靠前鋒位),Maxi 好似都係偏向踢影子前鋒
就算Maxi 踢翼都要搵返個大後備返黎踢翼位

2&b

🤦🏻‍♂️c君如果個腦正常返d
知幾時要傳幾時可以扭就唔洗買人

應該係性格問題 好難改
之前都睇過報導話佢態度都麻麻地
下個會唔會到美國仔

我覺得跟左都唔洗係咪推post 睇d 留言講到好誇張咁 應該有好多假膠 但一定有唔少人大注轟

唔中都正常啦 撚狗咁撚
似all in買draxler

冇用
下個會唔會到美國仔

出面d垃圾post做乜鳩
下個會唔會到美國仔

睇唔明 求指教出面啲波膽post做乜事
下個會唔會到美國仔

睇唔明 求指教出面啲波膽post做乜事

樓主上個post 中左一場波膽 d 人就當佢神咁拜 叫佢再出水 之後佢就再出 但就痴撚左線 係咁開post 講同入人post 插旗
丹狗去巴塞踢左邊 唔知踢唔踢得慣 尼馬又係踢右變踢左 發揮得冇咁好
傳緊32m bid draxler

仲袋住一億
但真係有用咩

仲袋住一億
但真係有用咩

仲唔到我地收買球證
鋒線夠人喇
Merino key pass~
Merino key pass~

睇緊 唔錯 無奈係差一個機會
加柏都係守唔住
BVB: Bürki, Zagadou, Bartra, Sahin, Götze, Aubameyang, Philipp, Pulisic, Sokratis, Piszczek, Castro. #bvbbsc
Unsere Bank: Weidenfeller, Subotic, Isak, Dahoud, Kagawa, Passlack, Toprak. #bvbbsc
又唔出香村
個個去哂睇4比2
JUMP~
有冇link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞