[飛機盃已失]多蒙特吹水及比賽即討區 (13)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Beste表現點?

幾唔錯 琴晚都有版有眼 好似有一個助攻

有球FK直入,有球斬比ISAK
肥沙Feel
Beste表現點?

幾唔錯 琴晚都有版有眼 好似有一個助攻

有球FK直入,有球斬比ISAK
肥沙Feel

沙格度踢返輪換cb
beste 踢左閘

Rode同死肥仔你都當穩陣我無野好講

基本上防中位
Rode玻璃
11m海鮮
沙軒慢 防守一般
懷高 太單薄 無長傳
Dahound 睇多排先

軒仔麻煩在佢要人carry

根本隊波買件純攔截既肉腸中場就生哂
唔洗好波 撞得頂得專做dirty work
整件廢蘭尼咁既都好夠洗

岩 廿鳩幾個攻中playmaker
冇一個係搶波勁既

Rode咪係囉
只不過係TT擺個啲陣裡面冇用武之地

佢依家防守好廢,埋身就犯規,幾下就黃

佢好聽就全能好似咩都得咁
但又無一樣係top既
最慘既仲要玻璃
球員進步最快既時期走左去坐
而加連係法福既8成都打唔返出黎
我家姐好靚女
我家姐好靚女

deedee_pulisic

基本上防中位
Rode玻璃
11m海鮮
沙軒慢 防守一般
懷高 太單薄 無長傳
Dahound 睇多排先

軒仔麻煩在佢要人carry

根本隊波買件純攔截既肉腸中場就生哂
唔洗好波 撞得頂得專做dirty work
整件廢蘭尼咁既都好夠洗

岩 廿鳩幾個攻中playmaker
冇一個係搶波勁既

Rode咪係囉
只不過係TT擺個啲陣裡面冇用武之地

佢依家防守好廢,埋身就犯規,幾下就黃

佢好聽就全能好似咩都得咁
但又無一樣係top既
最慘既仲要玻璃
球員進步最快既時期走左去坐
而加連係法福既8成都打唔返出黎

即係工兵囉
我家姐好靚女

識貨 大家快睇
我家姐好靚女

識貨 大家快睇

東歐女人樣,不了
最緊小丹吹緊賣到150m 大家點睇
我覺得佢唔出聲要走都唔駛賣住
就算唔進步踢多兩年都賣到100m
最緊小丹吹緊賣到150m 大家點睇
我覺得佢唔出聲要走都唔駛賣住
就算唔進步踢多兩年都賣到100m

150m
傳拜仁挖Sven Mislintat
佢眼光好好,Auba、丹爺、估你路都係佢推薦,真第一功臣

拜狗真係賤種黎

拜狗真係賤種黎

球探扲埋 係咪要解散多蒙特佢先開心

拜狗真係賤種黎

拜狗正賤種

咁唔好放佢走啦

拜狗真係賤種黎

拜狗正賤種

咁唔好放佢走啦

如果真係放 只會對管理層更失望
拜仁仆街就通哂天 不過如果我地真係放人過去既話就真係變到我地好似佢地2隊囉

拜狗真係賤種黎

拜狗正賤種

咁唔好放佢走啦

拜仁仆街就通哂天 不過如果我地真係放人過去既話就真係變到我地好似佢地2隊囉

華斯基幾時死?

拜狗真係賤種黎

拜狗正賤種

咁唔好放佢走啦

華斯基幾時死?

借下咋 唔撚使咁呀?
如果拜仁比解約金(如果有) 人又想走都係無辦法嘅事啦 理智啲啦
Rode踢唔到德國盃
MANNSCHAFTEN

Tor

1 Roman Weidenfeller

35 Dominik Reimann

38 Roman Bürki

Abwehr

2 Dan-Axel Zagadou

3 Joo Ho Park

4 Neven Subotic

5 Marc Bartra

13 Raphaël Guerreiro

25 Sokratis Papastathopoulos

26 Łukasz Piszczek

29 Marcel Schmelzer (C)

36 Ömer Toprak

37 Erik Durm

Mittelfeld

7 Ousmane Dembélé

8 Nuri Şahin

9 Emre Mor

10 Mario Götze

18 Sebastian Rode

19 Mahmoud Dahoud

21 André Schürrle

22 Christian Pulisic

23 Shinji Kagawa

27 Gonzalo Castro

30 Felix Passlack

33 Julian Weigl

Sturm

11 Marco Reus

14 Alexander Isak

17 Pierre-Emerick Aubameyang

20 Maximilian Philipp

34 Jacob Bruun Larsen
萊斯bb操練緊了

拜狗真係賤種黎

拜狗正賤種

咁唔好放佢走啦

華斯基幾時死?

借下咋 唔撚使咁呀?
如果拜仁比解約金(如果有) 人又想走都係無辦法嘅事啦 理智啲啦

唔挖rb 唔挖04 唔挖利華 挖多子
佢去漢堡個d我ok 比佢去拜=認自己係拜仁2隊 睇班膠層點諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞