[飛機盃已失]多蒙特吹水及比賽即討區 (13)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
多子好似延長丹比利既禁賽

咁姐係點

扮企硬等到價岩
多子好似延長丹比利既禁賽

咁姐係點

扮企硬等到價岩

到時疤真係買左保連奴同古天奴都唔使要丹比利啦 丹比利今次決定真係差 咁後生去到疤都係坐 係有料係多子留多1-2年先過去都得啦 而家咁做boaz同多子對佢印象一定唔好

要留Goretzka

隊長比Fährmann

Gorre係副

Btw其實個教練都幾撚rude,話換就換,人地踢咗十年schalke落得咁嘅下場

我都覺得咁樣對隊波唔好 好容易會反教練 d人仲要唔係呢個教練買落 個教練又唔係有咩料

有傳話係保證唔到佢既正選位

佢想留Goretzka咋嘛,但比佢做正隊長又過唔去,始終Fährmann踢咗好耐04,咁咪犧牲最好人果個
好慘höwedes,我係佢即刻走
個新教練比球迷屌到上天花板啦,啲球員都未必like

我地係一個好好嘅例子嚟,比咗Hummels做隊長又點,留唔住嘅人點都會走,冇用嫁

咪話 摩佬都係比皇班人咁樣迫走 摩佬都算係有料 不過而家04個個新教練睇落又無料 一嚟就搞d咁既政策 班球員9成都唔會服佢 加上04d人又唔係佢買落 睇怕今次呢個教練都做唔長 分分鐘半季就炒

其實個時邊個估到hummels一個屈尾十話要番番去拜仁 話哂都係拜仁唔要佢先去多子 所以個時個個都以為佢長留多子先比佢做隊長啦 呢個例子差好遠
仲有goreztka唔係同拜仁傾好哂架喇咩 而家仲比佢做副隊長 04教練同04班高層係咪痴撚左線
垃圾漢堡
垃圾漢堡

垃圾漢堡

對面紅左件 仲要非甲組波 都可以輸緊一粒

隊長比Fährmann

Gorre係副

Btw其實個教練都幾撚rude,話換就換,人地踢咗十年schalke落得咁嘅下場

我都覺得咁樣對隊波唔好 好容易會反教練 d人仲要唔係呢個教練買落 個教練又唔係有咩料

佢想留Goretzka咋嘛,但比佢做正隊長又過唔去,始終Fährmann踢咗好耐04,咁咪犧牲最好人果個

我地係一個好好嘅例子嚟,比咗Hummels做隊長又點,留唔住嘅人點都會走,冇用嫁

咪話 摩佬都係比皇班人咁樣迫走 摩佬都算係有料 不過而家04個個新教練睇落又無料 一嚟就搞d咁既政策 班球員9成都唔會服佢 加上04d人又唔係佢買落 睇怕今次呢個教練都做唔長 分分鐘半季就炒

其實個時邊個估到hummels一個屈尾十話要番番去拜仁 話哂都係拜仁唔要佢先去多子 所以個時個個都以為佢長留多子先比佢做隊長啦 呢個例子差好遠
仲有goreztka唔係同拜仁傾好哂架喇咩 而家仲比佢做副隊長 04教練同04班高層係咪痴撚左線

04高層不嬲都鳩架啦
由佢亂換教練就知
垃圾漢堡

食屎啦垃圾幾時降班啊
垃圾漢堡

食屎啦垃圾幾時降班啊

如無意外應該今年

Gorre係副

04高層不嬲都鳩架啦
由佢亂換教練就知

不過無記錯好似上季已經換左班高層
今季幾時換教練 買定離手喇喂~
垃圾漢堡

食屎啦垃圾幾時降班啊

如無意外應該今年

已經講左好多年了
垃圾漢堡

食屎啦垃圾幾時降班啊

如無意外應該今年

已經講左好多年了

斷我3串1 死落去德乙啦
垃圾漢堡

食屎啦垃圾幾時降班啊

如無意外應該今年

已經講左好多年了

之前好鍾意賭1860慕尼黑德乙,依家冇了
垃圾漢堡

食屎啦垃圾幾時降班啊

如無意外應該今年

已經講左好多年了

之前好鍾意賭1860慕尼黑德乙,依家冇了

依隊中場控得好穩,永遠入一兩粒就控球完場
小丹丹單野呢家點
小丹丹單野呢家點

雪藏直至有更高出價另行通知
小丹丹單野呢家點

咁既價,巴塞傾古天奴啦
未成名就罷操,成個德甲都出聲屌柒佢
依家一係等條友認錯,一係降落二隊或雪到硬
小丹丹單野呢家點

咁既價,巴塞傾古天奴啦

華斯基話丹爺既轉會時間會係德甲次輪截至
一直都仲想賣人
小丹丹單野呢家點

咁既價,巴塞傾古天奴啦

一直都仲想賣人

哂氣
利物浦夠話唔賣人啦 古天奴都交轉會申請
小丹丹單野呢家點

咁既價,巴塞傾古天奴啦

一直都仲想賣人

哂氣
利物浦夠話唔賣人啦 古天奴都交轉會申請

最鳩既係點解仲要係訪問講有兩個星期既限期
你私底下談判傾咪算囉
比兩個星期人地 萬一佢地戰績太柒即刻科水買
你有自信兩個星期內搵到人頂咩?
Toljan in
Durm out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞