DIABLO IV (43) XBOX/PC/PS4/PS5 - 第二季10月18日

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
https://www.d2core.com/d4/planner?bd=Xft

睇佢啲片好勁,自己用就勁柒
今晚再研究下
我裝有9成同佢一樣
可能因為我唔揀圖打
遇著抑壓者飛埋去,就比d遠攻殺左

傷害係有,冰到一下就秒
但容錯率都好低
有啲後悔唔轉電法起碼唔係魂斗羅
遲啲就後悔唔轉game
可以比你個連鎖build抄下嗎?
其實又真係未玩厭而家先玩過2個職

玩到咁耐ok la
附魔冰封球 + 火焰彈
武器核瞳, 副手裝爆擊加攻速,
戒指連鎖閃電彈跳回魔, 100mp以上爆擊增加
護身符連鎖閃電彈多4個,手套冰封球

魔心 削減+搭拉夏+20%後免疫(防秒)

主力都係爆傷易傷攻速
護甲全減傷,石+血,無限法衣用唔用得都

玩法都係靠核瞳每閃一次有減傷+30%盾
巔峰塞晒減傷+血

打法見到精英就開大,平時禁實連鎖閃電就夠
係打boss耐d,打屠夫要狂閃拉打
職的確係未玩哂
但係玩哂之前已經唔想再俾時間玩落去
無比較無傷害 同類型 唔同類型都有大把其他野玩 唔駛玩佢
明嘅,隻game可以屌嘅位真係數唔晒
我開完荒 我帶我fb玩 兩日每日兩個鐘 依家先清晒據點

依家仲要一座座地城咁清

諗起都辛苦 唔係痛苦係辛苦
慢慢玩啦
返工已經辛苦
唔好打機都好似返工咁
我e 家玩hc, lvl60 俾d 怪cc死q 左,再慢慢從頭轉職開荒,其實都ok, 當從頭試新build etc
再唔係咪等新賽季先再開新角
最主要e 家冇野做,順便升lvl 加開埋hc d lilith 同地城,希望下次唔駛打
我都開咗 HC 玩死靈 , 而家 42 , 尋晚爭D死 , 得番 1 滴血逃走
開晒傳送點同聲望獎勵就算啦,唔使咁辛苦

有乜撚用
想用bonus嚟吸引返人開game
加25% drop rate先再講
諗起要睇堆垃圾裝既詞綴都覺得辛苦
冇人玩想人入黎玩囉
琴晚開GAME小貓三四隻
25% drop rate?
1000% drop rate 先再講

Most of the Uber Uniques in Diablo 4 will only have a drop rate somewhere around 0.0001% of the time when the weight rolls in a player's favor
25% drop rate?
1000% drop rate 先再講

Most of the Uber Uniques in Diablo 4 will only have a drop rate somewhere around 0.0001% of the time when the weight rolls in a player's favor
點解會用around咁講個上落差成十倍都有
沒有人知道真實的掉率
一個角色可以掉10幾樣野
要85LV UP掉中雙手劍再中0.0001%就係祖父
所以傳聞要10萬件先會有一件Uber

就算你85-100全打地城場場30件
應該都係打得5000件左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞