DIABLO IV (43) XBOX/PC/PS4/PS5 - 第二季10月18日

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
呢D嘛叫做傲慢LOR

成件事好難搞
知錯 /= 會改
會改 / =改得好
節錄自巴哈
「做好D4的重點是管理好玩家的預期???
要做好一個遊戲居然不是做好其中的內容、不是遊戲性、不是職業平衡、不是人物塑造、不是遊戲體驗
而是要管理好玩家對遊戲的期待?
言下之意,就是因為玩家期待太高遊戲才這麼爛、玩家期待太高才造成遊戲問題一堆,
直接把全部問題甩鍋到玩家身上耶
這種完全放棄做遊戲的發言,怎麼會就這樣直接講出來」
邊個係高級倉 4倍大細果個?
Premium
4倍係Quad
知錯又點。真係肯改,要改,執都起碼執一年半輩先見得返人,即係同d3一撚樣,隔2年先叫正常game都無曬人玩啦
高級倉
姐係你 可以改名/改顏色/ 可以將果版 列做 賣出去
你講大4倍果個, 係叫 特大倉
特大倉好處就係, 有D人會用來 搬磚
(開荒頭2-3日 會儲一套未鑑既去換做C)
或者 , 有D人打完張MAP 會直接全部CTRL+左鍵 掃晒落去特大倉
得閒先再汁同整理
諗住淨係買上面講果3個倉算 岩岩20蚊usd買到哂
買完果3個仲有30coin剩 仲買邊個好
呢個導遊哥哥(叔叔)都話要買
因為我而家幾頁倉都未用晒所以未買,真心根本有時都唔知咩為之好ITEM
得咁少,冇咩用
留番佢先, 下次再課多個PATCH
可以再買倉 / SKIN
嘥鳩氣,幾年後再返黎睇下執咗未
轉場新手上路撚撚POE先
想問下呢對鞋值幾錢?
佢咁講俄羅斯方塊永遠都係最好嘅遊戲
無減耗 賣npc

Adam Fletcher

@PezRadar
We have patch notes for 1.1.3 hitting tomorrow morning (California time). This patch will be released next week. #DiabloIV
10:04 am · 25 Aug 2023
可能得10-20m
而家應該興玩閃避
閃避/移速/受傷減/護甲
LV87, where are you Deathspeaker's Pendant
我想問。最高可以儲幾多錢?
正常玩玩幾世都儲唔滿
以前一隻bug狗貼嘅
冇咩嘢搞唔洗咁張揚
問下Mr Beast
最多9.99B
大獲我有8億喺身到

要用咁啲錢
B喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞