DIABLO IV (43) XBOX/PC/PS4/PS5 - 第二季10月18日

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
玩到87lv 已經開始好撚悶
宜家開始為左刷lv
打level - 51既層數 求其啪支5%經驗水係咁鳩刷
錢同裝都唔執 反正全部都係800分以下既垃圾
頂多都係見到傳奇執下 但都係拎黎拆

啱啱開始為左D癲鋒點數
係咁刷地城黎升地區進度
已經唔撚想再刷怪執野搵人去解果D垃圾NPC任務
用最無腦既方式係咁刷地城算鳩數
究竟一隻game幾撚失敗先可以令玩家玩成咁
等我去到90幾lv 打埋莉莉絲應該就會棄驚
等下個賽季睇下咩環境再決定玩唔玩
同巴打一樣
想搵人幫打埋世4伊森同莉莉絲就等下季
依家先覺得 已經算慢

啲人一早走撚晒
我賽季1開先開始玩
仲要放工同假日先玩到
係咁上下啦
頭2星期d人已經100哂棄埋了
我刷到99層就棄左
本來諗住賽季一 佢哋收埋咗好多嘢

講真2023年我唔覺得 會得咁少嘢

加上出得咁快 啫係一早有計劃 只係收起咗比驚喜玩家

點知真係驚喜

下至排行榜 上至交易咩都無

50層同100層無分別 品質係提高咗 但係跌寶率差唔多高

啫係軍帽嗰啲無易出到

只要將玩家想/需要嘅嘢加入去就完成 就算得兩年時間

但係 佢哋好明顯由第一代開始就無理過 全體玩家想要啲咩

咁講咩意思 第二代只係佢哋好彩 中晒玩家需要嘅嘢

無咗交易嘅D2都只不過係垃圾

隨從同寵物唔理之前嘅好與壞 點都好 佢哋已經係必須品

幫你執吓裝 控吓場

但係 無 等吓啦 DLC就比你啦

整啲咁嘅嘢出嚟仲信你個DLC

邊個會有信心

DLC係一個餐之後比個甜品

唔係 將一個漢堡包 中間啲材料搦走 DLC之後比返你
有無人入唔到GAME,叫你check網絡
無人玩都死
有冇人幫手過埋100lv 莉莉絲同 世4伊森
好耐無玩D3 玩番幾日 爽過D4好撚多
本身都好爽 但係一爽就削

削完啲怪先慢慢削返 但係最後搞到個節奏慢咗

爽嘅又得幾味 轉build又麻煩

升100級個時間太長 練多個都廢事

位唔夠 空間不足好似香港咁 做咩都做唔到
+1 已經唔想開返4嚟玩
賽季主題個裂縫
地下成堆光正到
傻仔先會翻去玩D4
冇啦,連巴哈果班雪衛兵都縮返入老母個閪到
連登得果三件唔成氣候
死靈
推一推今個星期有S2第一次營火會
10分鐘講個箱加1頁,寶石轉唔佔一格
修下小bug
個半鐘睇工程普攻打怪
最後幾個字吹下水,9000個staff第一次造game已經好辛苦
aren't you thankful, this is cool~~
隻game比CEO玩內容啱啱好

內容唔太多 可以應付工作同遊戲需求

遊戲平衡絕佳,你打得唔痛 啲怪都打唔到痛

啱啱開始嗰陣時 遊戲體感十分好

可惜嘅市場真係唔大 得CEO睇得上眼
玩家太沉迷對社會唔好
有冇巴打會返去玩下S2
利申我玩到就開S1 就無玩
依家大部份game都係拎走材料 dlc俾返你
但暴雪係俾三文治你仲要拎走材料
S5先再觀望下
S5 咁灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞