DIABLO IV (43) XBOX/PC/PS4/PS5 - 第二季10月18日

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
點都會開黎睇下
s5已經好樂觀
我係s10
希望有改善啦..
我都係第1次玩DIABLO
我都係第一次玩
不過玩開diablo班fd都係估s6打後
再睇埋暴雪鳩到咁 估s10都好合理
我自己玩渣.不過開S2都會去睇下既
試過幾日深夜熄咗個聯機去刷下PVP啲碎片換下啲skin
換咗最貴嗰啲仲未換晒
今晚兩點一齊睇LIVE好冇?
聽日起身睇下
https://store.steampowered.com/app/2344520/_IV/
好勇敢開steam俾人刷壓倒性負評

懶人包:每個模式有新boss跌龍珠,儲齊龍珠可以打肥都,肥都會跌920裝&暗金,俾機會你farm嗰幾件SSR暗金
聽落好似有啲嘢做
每個模式?
SSR暗金咪又係0.00...01%
浪潮低語世界王嗰啲打龍珠詳細係邊啲等聽人搵page睇
幾件暗金依家難出係因為本身820都難出,佢拉高上限就變相多咗機會,暗金冇得交易,預計好多人收錢帶團刷
還是見不到END GAME
冇野做到新季改動都要開live
都ok啦今次
經驗降低40%唔洗未刷到100就想棄game
個巔峰點數咁重要 100咁難刷
未夠100強度又低刷得唔爽 勁on9
逼住要用最高傷個build慢慢磨到100
例如玩死靈我唔想玩骨矛 但鮮血前面強度又太低
焗住要用骨矛幾個禮拜 齊巔峰點數先開始有得玩
而家起碼極速升到100可以玩唔同build
個更新都仲係好似小修小補
唔太似救到隻game
但係用骨茅仲快
所以都係唔會用其他bd
LGBT 只需要救人搬石頭就滿足,end game太難=歧視
未升100就想棄係因為升個過程零樂趣
佢走去縮短到100既時間只係治標不治本
仲會更加快突顯隻game缺少end game content既問題

利申接受到而家個升Lv速度
只係唔知升黎為乜
其實打到SSR都唔知為乜
認真,你想像下拎到軍帽之後你會做乜?

AFK
因為宜家無咩人理依隻GAME
普攻救世界
套現 如果仲有人要
隻game都吸引唔到我玩 跌咩都無用
可能係人生中最後悔買過既一隻game 至少而家黎睇係
睇完公告, 應該一個星期都唔洗就可以AFK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞