DIABLO IV (43) XBOX/PC/PS4/PS5 - 第二季10月18日

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
其實玩返d3先發覺d4嘈果啲其實一路都係咁
D3都係每季玩兩個禮拜收工
之前話S2改抗性,下星期就講
唔早過S3有排行榜,呢個就唔知佢整唔整得切
Duriel, Andariel, Charred Duke 呢堆大野campaign打得一次就冇得打
早期Reddit都見唔少人問點解Tier 4唔放返個Campaign出黎等人多D野玩
Campfire都有人提過呢堆怪整完唔用為乜, 之後班dev E E鵝鵝當答左
結果原來一個season放一隻出黎當新content
雖然都估有呢種安排, 不過都幾配服佢地個如意算盤夠膽死咁樣打
SEASON野無得留低用
都係打返普通算
仍然係閱讀理解遊戲每次返村賣嘢都係個戰鬥
求大佬carry打一次tormented varshan,同過一場T43
想17號前清晒啲季任
其他我ok, 呢個窄窄地

ID: ven#3335

公會一個人都無
有920 item 可能會好D
有啲提唔起勁打
可能打下其他CLASS提神一下
season 1 完左,d 魔心係咪會帶返落本身隻角到?
season 1 玩左陣就頂唔順, 黎緊season 2 想回歸
賽季特色玩法相關既野只會係嗰個賽季出現
見到D4 呢個兜踎樣
真係心都涼哂
咁鍾意nerf玩家
每日出hotfix削玩家
真係抵佢有呢日
錢已袋 公司賣埋 前人留落黎既IP光環關我撚事
其實我都唔知點解唔好玩總之玩兩個星期就會覺得做齊晒d野收工
SEASON既野無得留低
刷都廢事啦
近800蚊買隻垃圾覺得自己好ON9
唯有當買隻單機玩4-600蚊
d4全過都應該50個鐘到,平時單機game都差唔多
當蝕咗2-300俾佢

只有咁安慰自己
噚晚營火會有好多更新講咗
唔link喇,想睇自己搵
10月底先會有一鍵洗顛峰
補多句
傷害公式改咗,睇唔明
今次營火會好似谷唔起人氣
NERF
唔洗理點計
總之S0 S1的裝全部變垃圾
nerf唔係問題,會喺數值都拉高
想知佢點計,但理解唔到
佢就係呢樣野搞到我嬲到del撚左隻game
我第一次用5字頭買game,之前個d全部等特價買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞