DIABLO IV (43) XBOX/PC/PS4/PS5 - 第二季10月18日

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
睇完懶人包,感覺幾好
又可以快樂地刷都蟲了
睇佢下季加幾多暗金同降唔降到815
唔係都係得唔夠一個月課仔就又等下一季
佢唔改drop rate睇身上啲裝lv就唔洗
越高lv越低drop rate都cls
點都會玩下既
個死症都係 , 佢鎖定100lv 先叫齊build ( 因為巔峰盤個系統) , 但上到100lv 之後又無野好做

裝備個設計又差 , 所有職業既build 又同某d 精華綁死左 ( 減傷增傷機制) , 比你打到件稀有暗金都無用 其實你都係無位換 , 除非你精華可以裝落暗金度
又係出垃圾既話, 打1~2次就唔會想再打
請問clan LIHKG仲有無位, 已送join request
wkc#2586
最好 好似係改地城唔會再有ON9跑腿野
睇完懶人包好似幾好
暫時睇落end game係多佐幾隻boss
其他只係不停優化
暫時睇唔到咩改到隻game 睇怕都要等多年
隻馬終於識跨欄

其他改動只不過只係改走啲原本唔應該存在嘅野

又可以留到s3再望望
打boss刷下靚外觀都叫有啲想法嘅
但排行榜明明係基本嘢仲未整到?
改善導航,調整小地圖的縮放等級。
在世界階級 IV 擊敗轟雷聖者格里高列和瓦森

轟雷聖者格里高列和瓦森
大更新 s2可以玩返
個導航真係衰過GTA亂鳩咁畫
小地圖極近, 完全無用
騎馬導航點你落馬爬山
呢個由頭到尾都唔係重點

因為無人刷到 所有人都將重放咗落 出現率到

其實有個深層次嘅重點

咁好啊,我真係刷到啦

用完一個賽季之後呢件裝咗收咗皮

咁成件事即係冇用啦

咁刷嚟做乜嘢?我根本就唔需要去追住SSR暗金

啫係話啲乜嘢呢?SSR暗金由頭到尾都成為唔到玩家玩落去嘅動力
睇完今個更新 下一季可以玩得舒服得

不過佢哋都係掌握唔到個重點

冇一個令到你可以長時間玩落去嘅誘因

一個唔夠兩個 但係依家係一個都無

想揀一個誘因玩落去都無

交易係一個

現金交易都係一個

排行榜係一個

SSR暗金係一個

但係 做唔到重點嘅嘢 上面做好個系統都係吸引唔到人
BLIZ成9000條撚樣都諗唔到個重點,然後果班友連GAME都無玩過,所以無期望
佢好似大把野都未整到
第1季果時講佐 隻GAME 抗性係垃圾
但好似S2 都唔會改動到住
好似去到S3 先會搞到

BTW,S2應該都會玩下既, 但應該唔會玩得耐
還掂隻GAME 都已經買佐, 玩完唔好玩既話,隨時可以棄
係咪仲有一個更新直播?呢個更新治標唔治本
對應唔同場景嘅新boss
其實點解唔用番D2 果套
有得trade 有 ladder
好難整咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞