DIABLO IV (43) XBOX/PC/PS4/PS5 - 第二季10月18日

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
賽季野未知
未玩 返工中
係咪扣果啲白金幣?
屌我唔知本身有幾多
可能買咗錯
其實係長駐版地獄浪潮
又係打地圖啲怪
執嘢開箱開小boss
個氣氛好過地獄浪潮
有種恐怖感 幾啱d4個美術
而家D時裝好睇好多
但後面會愈黎愈好睇/誇張
諗諗下就唔想課
貴版個pass好似唔係直接俾幣你

另外玩晒第一季會有666白金幣

都係果句唔好嘥無謂錢,有就有,冇就免費玩
想問下更新唔到可以點搞?set左999999,重開左好多次都卡係0%
試下登出battle net 轉美洲/歐洲

試下日本VPN

都唔得就
轉下載地區 亞洲範圍 唔好揀中國
禁更新之後熄左BATTLE NET佢 開工作管理員熄埋後台個BATTLE NET UPDATER
重新開BATTLE NET登入帳戶密碼
再禁一次更新 等一陣應該就會DOWN得好快
清有無tg/ discord
轉歐洲終於得左 thanks巴打
都唔明點解咁大間公司,咁小事都fix唔到
公測玩到50lv afk左 第一季無玩
係咪應該重新玩過?
咁你應該冇記錄
當重新玩吧

唔是喎
公測最多20lv
賽季已經開左?
btw 個discord摺左?揾唔返
正式開ser
其實仲有冇人玩
玩緊
首先我認我係傻仔,你地可以笑9我
fool me once shame on you
呢次係第二次比人當傻鳩玩

先解釋下,由d3已經有,賽季都有一系列任務比你跟住做,有d獎勵,大概係裝備skin表情道具等等
d4 s1都有,全部做完,就有遊戲幣666個,同裝備&座騎嘅造型
黎到s2,哈哈哈,佢夠膽死鎖起一大半,想unlock就要比1000個遊戲幣。
仲差334個點算?課金ingame買啦傻仔

原價700幾,仲貴過一般3A,買返黎得半隻,冇endgame content。我玩game你玩我,又暗改又scan倉庫,而家仲當我韮菜咁割?

遊戲幣最少一次買500個,只係50,唔貴。但你用隻咁嘅半成品黎咁樣搵錢,我就一個崩都唔想比

利申:game已刪,以後blz遊戲全部blacklist,癈事眼冤
師兄又唔洗咁認真,錢就俾佢呃咗,都冇計
有新賽季咪入去玩下,睇吓好唔好玩囉
冇咩咪入黎屌吓暴雪
唔好再俾錢佢就得啦

啲野儲唔儲得齊就是但啦
個吸血鬼主題變唔出咩新花款
本來唯一動力就係儲果個仲算係靚嘅防具skin
以為佢1季送1套造型,都冇咁大冤氣
結果你竟然要我另外科水!?

我睇到要1000白金幣unlock果下真係呆左
隻game爛到咁,s2有人肯返黎玩你都要還神,點知你仲敢咁樣割我韮菜?
唔通真係驚隻game唔死得,要咁樣踩多腳?
有無方法解據點快D
同FD一個世界各打1個得唔得
定只係當世界HOST果個解左
唔好意思 佢真係唔怕死

Pkm做咗咁多比天收嘅嘢都無收皮

2077都收唔晒

我諗真係無嘢會收

我哋就真係收皮
唯一改善係隻馬iq +100
我就咁打血宴依家44級,升好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞