機械人產品綜合討論區 #31 謝絕老翻同炒家 POSE+肯出貨未?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
期望落差

User experience最緊要嘅一環
今次真係幫唔落
巴打火氣落返間廠度

另一位巴打都係表達自己睇法
可能大家都有火, 用詞先有啲啲刺激, 俾個薄面一人少句

大家一齊屌POSE+同佢老母AT啦
唔包其實我個人分析係OK
只要係一開始講明講清楚

依家係出貨先同人講清楚, 個期望落差真係大到不能接受, 尤其話出白獅
你話係BAMDIE的話, 我覺得會係完全專登故意逼你買多幾盒, 呢間毒瘤龍頭廠一路咁做開

ACTION TOYS, 或者跟返條LINE, 叫Pose+
我都仲會留一線覺得佢地唔係專登,
雖然呢個真係超絕低級錯誤, 但大家都係睇到阿LU設計上落咁多精神同功夫, 加埋AT出貨QC有改善, 先至支持

3K幾唔係話絕貴, 有錢實負擔得起
但又又再引用樓上巴打個句, 最後啲10分係最戇鳩個10分, 咁樣搞法, 真係肉酸
呢樣毒瘤抵讚, 至少包埋電俾玩家立即試到燈
BAMDIE用開個間鈕扣電都幾好, 幾隻都少出水, 淘寶都有賣
細電幾毫子一粒, 都唔包, 我都有啲火

再次多謝各位巴打對返事唔對人
same la ching
其實我鐘意GGG + 鎚多過star GGG + 鎚, 機戰30凱都係揸GGG 應該唔少人都鐘意最original果架.
出左白獅都會將stealth 2移去白獅度.
無錯, 記得架STEALTH GAO II 好早之前都拎過出黎講DESIGN同著燈, SGGG隻辦更加係唔知SHOW左幾多次. 一路都無講真係差左D. 係有心隱瞞 定係 經驗不足 (視乎你對佢咩觀感啦).

用另一個例子講, 老千隻最凶合神, 到最尾變左成隻出過哂, 唔係一開波所用返舊超重皇, 到開訂都要係咁意寫幾隻字話考慮XXX因素之類.
雖然都一定係比人問候, 但起碼都要講明有部分件要由架STEALTH GAO度拆出黎比架 II 呀嘛
GGG我都鐘意原裝多啲, STAR我覺得太厚重
加埋彈丸X攬炒技都係原裝GGG
https://www.youtube.com/watch?v=mmLfbiTYYiI

Pose+ 你係出得好, 大家條氣係順嘅, 你GGG同模出多兩隻色, 一橙一綠都仲得啦
nani !?
我未睇report今日出去拎貨, 唔包電?

都幾撚癲
開訂既產品內容寫明有本體
所有影相既圖都連埋頭、毛、手

出到來唔包都重有人可以盲撐
係, CR2032電易買, CR927最好出鴨記買, 怕同SR927搞亂
詳細睇返高手嘅REVIEW, 已落TIME STAMP
https://youtu.be/Tmegv9vQ9Gg?t=694
你睇第2 張圖, 下面有行字寫左要返ggg parts, 不過無寫咩parts 咁解
如果POSE+要玩文字遊戲
都真係可以老屈話無寫明

但一般正常情況, 正常人嘅期望
Stealth Gao II本體, 應該要包埋合體用嘅件

所以今次真係要睇佢點拆

利申無訂亦未買金鎚, 仍然係考慮中
利申唔識日文, 但第三張圖最底係咪真係有戴頭盔寫要另外有GGG

但真係好核突, 咁細隻字, 又唔寫明咩PARTS
喱下真係魔鬼在細節
唔到出貨都唔知
咁公道講, 以合返隻SGGG+鎚+自創支援PARTS+插埋兩枝DIVINER黎講, 保守十年內都唔會有一隻GGG去到呢個級數

所以買左先等賠償啦
我自己對STAR麻麻, 同埋BAMDIE初版FULL SET
應該最多買鎚俾唔知幾時出嘅GFG共用就算

GGGG膊頭龍爪位唔換件可以點解決, 都幾有興趣知
不過我呢啲老害, 都係玩返老千個隻同埋嚟緊嘅縮水模型版先
都係個句, 如果POSE+有員工見到

想你地知道, 大家火滾, 都係出於恨鐵不成鋼
你地DELAY到咁大家都忍得, 希望你地明啦

我都知佢地應該唔會睇得到我地個POST
可能fb 上面有一部分未必係真賣家
有機會係對家借件事來炒死P+都未定
樹大招風,始終p+算係做起左
不過呢單嘢佢唔小心處理,個朵真係有機會會臭
FACEBOOK上面真係好多行字搵食
出面個荃灣串燒鋪POST都係

呢一刻嚟計, 我個人都想POSE+做得起嘅
係老千(因為重用趙生而)衰落, BAMDIE越嚟越無野啱嘅依家
GSC, POSE+同埋CCS真係算希望嚟

SKY X觀望中
韓國廠出返隻雷神王再講
咁嘅手法其實同啲藥材舖呃人差唔多,又係用細字搏你睇唔到
但正常玩開GGG玩具嘅人,見到呢勺都會以為係指合體時要用返獅子火車鑽地車,或者拳頭parts,點會諗到架機連完整嘅外觀都冇
同意
係, 佢無寫明, 已經值得俾人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞