機械人產品綜合討論區 #31 謝絕老翻同炒家 POSE+肯出貨未?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
一千蚊嗰月真係唔平喎,我16呎倉一個月平均都係七百幾……

個心即刻舒服咗啲
邊度咁抵?
青衣時昌
咁黃竹坑store friendly仲抵
20尺倉$15xx/月 預繳一年半價
青衣對我太遠
牛牛好似加哂價,無哂初頭個價⋯
Sky 三一價無變
去到鋪頭想出手紅三一 但又卻步左
點解?
從未試過玩到呢個價位 又驚佢跌價 巴打有無動力俾到我?
跌個一兩百帶一兩日飯搞掂啦
唔買後悔成世

邊隻紅三一?
sky x 果隻
果隻隻腳處理得好靚, 啲透明紅parts 幾好J
呢個SIZE 合金 個價位都差唔多啦
不過黃色群甲處理見人見智, 佢咁分件加可動性係幾得意
剩係條水筒腰已經值得入手
感覺上暫時見過最靚既水桶腰
呢隻第一代都伏到仆街,咁都炒得抵交智商稅啦
千值風評係點

我仲想買佢呢隻
老千初初係做得幾有誠意
但近兩年就每況越下
幾年前,特別係天元之後出個堆啱就一定訂
家下佢出到現貨無問題,先會考慮要唔要入
買金條
千八銀 驚跌價 又咩又盛咁

小朋友都係讀好d書 將來搵到錢先買玩具啦
終於等到你呢挺人出現 我就好奇居然係有正常好人既巴打覆我先,而唔係你呢款
咁你句嘢又係引人串你喎,少人出聲添啦
男人老狗都去到鋪頭買件玩具都縮,仲上網叫人畀動力…

不過講返件事,覺得買呢隻紅三一唔係問題
你其實係要考慮你平時點玩玩具
會唔會開咗坑有咗一隻之後就會心思思想補完埋其他
嚟緊仲有隻黑三一同真龍…

如果唔係呢類人,咪當試試入嚟體驗吓呢個價位嘅玩具囉
真係唔啱最多第日平幾舊放返出去,都叫只係用幾舊水換到個遊玩體驗
講事實又係引人寸我 確實呢類既回覆既頻率高好多wo所以一開始回覆咁nice咁正常先令我詫異。好喇,你話男人老狗買玩具要左度右度,咁買樓咁做係咪又on9?

講番件事,確實你講既入坑呢點好make sense,我自己都驚一開左頭就狂買
已入坑
仲訂左 sky x 同 blitzway 隻黑三一
個事實係你窮 但又心思思 想喺度取暖

俾人串兩句又要企出黎話咩野開頭回覆咁nice好詫異, 咩野等到我呢挻人出現

男人老狗買件玩具又呢樣果樣, 你寫得出就預左我呢d口臭撚出黎話你兩句

件野都係一千幾百, 唔知你玩開咩玩具,可能幾十蚊 可能幾百蚊, 價值其實唔係咩問題, 但買件玩具要擔心佢跌唔跌價既 就認真咪撚買

都係果句 讀多d書搵到錢先買玩具啦 小朋友
cybaster個前裙甲
會否太難啪入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞