機械人產品綜合討論區 #31 謝絕老翻同炒家 POSE+肯出貨未?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
等開箱,正就入返隻

反而呢隻色又幾靚
雖然我訂定,但真係偏深色
真。雞腳
機人沒落,無客源
唔通整部交響詩篇type zero 無人識無人買蝕大錢
本身真係一出圖就諗住即買
但見到隻色真心唔開胃
睇下佢會唔會聆聽下民意出異色版
拎咗實物還好,有另一個風味,係啲腳趾差啲。
等睇埋相先再決定
有時間的話,去超人玩具嗰邊睇demo都得
睇咗幾條開箱片
隻色ok喎

實物到手,隻gunmetal色ok嘅,幾有歐式甲冑feel,不過意外地係原膠料色,竟然完全冇水紋得黎仲有幼滑閃粉效果
幾中意今次啲上電着燈位設計做成磁吸部件,啲開關又只要直接按燈位,幾方便
唔好係初上裙甲啲ball joint唔算易上,要小心啲揾受力位先裝; 我有件後裙甲joint位入面粒螺絲未上晒會頂波頭,自己扭番就ok; 又胸甲有小小縮膠,同有機會外甲有刮花,我隻兩個背翼都有花,不過喺後面唔覺眼,得閒先試下打磨下
Body 個 tone 都接受到,
係最唔係滿意啲腳趾色
巴打仲有入其他ccs
有冇排名?
等睇跌到 千二
好認同。 我個隻膝關節好緊,再加上裙甲,隻嘢上半身又吉無咩位揸實,搞到下半身擺pose都幾唔就手。腰可動差咗,應該係因為要就變形。啲藍色膠唔再係以前隻軟身臭膠,抵讚。
造形一流
我會買

扭完變完講多小小,下盆個變形用前傾關節鬆,亦冇得lock人型或鳥型時個位置,雖然上架或企時間接定到,但拎起扭或變形中難免佢會走位; 個膝關節超緊,扭pose/變cybird時加上成隻嘢1KG重係好考指力同手力,加上三尖八角都真係幾難扭
不過佢又有為變cybird而為成塊前腳甲做咗彈弓較又唔錯
有冇跟電池?

胸甲位置,係唔係驗屍嗰時要喊咁口講
sad到仆街嘅橙皮油??
佢膠入面啲閃粉薇粒? 正常光源同肉眼睇又冇相機食咁顯眼嘅
我都會呀,咁你sd 信去d 廠家話我同你會買,叫佢整睇下佢so 唔so 你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞