機械人產品綜合討論區 #31 謝絕老翻同炒家 POSE+肯出貨未?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
銀河烈風,天威,GGG, dx set, 白獅,全部一開就衝去訂,都叫都做支持呢個公司。咁多隻有delay個人都覺都無問題。但今次出貨前一晚youtube官方條片先第一次知無跟獅毛同個頭,官方唔一早出聲?咁都無問題?關合體咩事
舊飛機都變左多餘parts 啦
我覺得直頭有被詐騙嘅感覺
你覺得多餘啫,唔好咁自我中心啦
以佢既價錢, 要求一架「完整」既Stealth Gao II真係唔過份.
DLC貴過本體既真係唔多見, 好似metal build架gn arms本身已經係一件好完整既product, 唔會話要響exia拆件出黎先係一架完整既gn arms.
其實我覺得大家係覺得遺憾多過真係炎上, 好似你考試考到90分, 偏偏果10分係衰響D最簡單既題目度.
你想我跟埋一齊屌咪出聲,玩具既野都係自我感覺良好, 你覺得唔好, 都唔駛要人地都跟你地唔好架?

唔跟大圍講就變自我中心?
只能講唔夠細心
情況真係唔同, 宜家係比左3380 + 3580但你係唔會同時擁有一部完整既STEALTH GAO + STEAL GAO II. 仲要你地自己係件Ball joint同幼既關節拆件出黎
隻白獅佢次次宣傳都提你可以夾返D舊parts玩架
白獅係用Stealth Gao II
咁寫EMAIL 叫佢補件, 想要返獅毛 同個頭
講真佢delay我都體諒。
但睇完佢介紹點玩。 今次其實幾失望。 要拆件換。 當初都以為佢全包。
大家一人少句
睇法唔同唔需要去到刺激言論嘅

但個人都覺得今次POSE+唔包返毛同頭, 有啲講唔去
同埋自己又出左白獅預左要用返啲PARTS去合體
依家唔齊PARTS, 真係睇佢地點拆

呢單野如果唔用補件方式解決, 應該有排煩
我自己個人都對呢間廠打左折扣, 正如樓上有巴打講, 個10分係完全可以避免錯, 但偏偏就係錯
掉轉睇, 如果我無買本體, 淨係買白獅+PARTS係組唔到佢宣傳既玩法. (呢個就要睇返當初宣傳圖佢有無戴定頭盔寫係要買埋本體)

利申返: 本體白獅配件全部都有買

不過寫EMAIL無用架啦, 相信佢地由今次開始PAGE同EMAIL都唔會再覆人
但你睇到fb 啲人講啲野, 你做admin 都唔想覆啦,打句野無成本,以為好似差左佢錢咁
如果真係咁做壞做臭自己個名

咁就完全係PR災難
直頭可以寫入教科書
網上尤其FACEBOOK真係好多口沒遮攔嘅人
同埋炎上緊咁多REPLY, 唔覆都合理

但如果唔覆又無後續處理或解釋, 咁POSE+真係自認仆街了
以佢地產能, 就算今日扑鎚話補返拳, 毛, 頭比玩家, 可能要等到同超龍神一齊派
睇完開箱,成個設計都好正又會考慮外型同原著設定,真係唔明點解唔包頭獅毛。咁樣差10分真係好易令人忽略佢投放係設計既心思
都唔知係咩問題會delay ,而家風頭火勢應該都唔會搞宣傳
我就係呢種,架Stealth Gao II我就係打算配白獅玩,
Gaogaigar淨係配個槌,咁就可以一齊display
佢呢家咁樣搞到架機變咗剩件,真係好差,仲要唔一早講明
你自己上面先問完邊個會單獨display多架飛機,你咪自己口中覺得冇問題,要人地都覺得冇問題嘅人?

你都識講玩具係自我感覺良好啦,如果玩家表達良性意見有咩問題? 老實講我睇完條介紹片真心覺得出得好撚正,我唔排除有人為屌而屌,唔係比緊良性建議,但睇comment主流嘅玩家都係想廠跟埋獅毛同頭,你覺得呢個要求過份到話人為拗而拗?

利申 我就係會display埋飛機個個人
有拖無欠好過扮無事嘅

我會睇佢地點拆再決定買唔買落去
個人睇法有少少唔同
我覺得係佢地忽略左玩家感受而已
講真個幾件野, 佢地成本應該極低
佢地廠一向都DELAY出名
不過近排廣東省度度都有事, 都可能有關
我就本身打算SGGG上齊所有野, 然後等派白獅裝剩左原本個部STEALTH GAO 既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞